Ximo Huguet es presenta a l’alcaldia d’Onda amb un projecte col.lectiu que mira al futur


Ximo Huguet s’ha presentat a l’alcaldia d’Onda pel PSPV-PSOE amb l’afany de continuar impulsant el projecte col·lectiu que ha transformat la ciutat durant aquestos 4 anys i amb la mirada centrada en un futur de millores en tots els àmbits, en el qual continuarà prevalent el contacte directe amb les persones i es materialitzaran projectes d’envergadura com els emmarcats en els Fons Feder. 

L’acte, que ha tingut lloc en el Museu del Taulell i ha congregat a vora 250 assistents, ha atorgat pes als veïns i veïnes d’Onda, que han opinat de la gestió duta a terme per l’alcalde en aquesta legislatura mitjançant la projecció d’un vídeo que ha recollit nombrosos testimonis.

Així mateix, el candidat socialista ha fet balanç i ha assegurat que ‘han estat 4 anys de treball i esforç per a situar a Onda al lloc que es mereix. Hem escoltat als onders de manera permanent i hem aconseguit recuperar la confiança d’altres administracions, que ara creuen fermament en el projecte col·lectiu de present i de futur que estem construint’. A més, Huguet ha esbossat part del full de ruta del programa de govern per a avançar que ‘tenim per davant un futur apassionant amb projectes i propostes per a tots, en el qual tornarem a apostar per les polítiques actives d’ocupació i benestar social, reclamarem infraestructures necessàries com la caserna o la residència de majors i ens situarem a l’avantguarda de la innovació amb el desenvolupament del pla Onda Smart City’.

La convocatòria ha comptat amb la presència d’Ernest Blanch, secretari provincial del PSPV-PSOE, i amb altres membres de l’executiva provincial, a més del diputat José Manuel Navarro. Així mateix, alcaldes i regidors de la Vall d’Uixó, Xilxes, Almenara, Nules, Ribesalbes, Tales, Fanzara, Alquerias del Niño Perdido i Vilafamés també han volgut abrigallar al candidat socialista. A més, Huguet ha estat acompanyat pels edils socialistes de l’equip de govern, veïns i veïnes, membres del teixit associatiu de la ciutat i simpatitzants.

‘En els últims anys hem avançat molt. Les nostres polítiques d’ocupació han donat els seus fruits reduint els nivells d’atur del 30 al 15% i hem rebaixat el deute a més de la meitat. Continuarem situant a les persones en l’epicentre de les nostres polítiques, i ho farem escoltant les vostres inquietuds i apostant pels vostres projectes’, ha conclòs Huguet.

 

Share Button