El PSPV-PSOE d’Onda demana negociar la devolució del terreny de l’Avinguda Constitució

Els socialistes proposen la creació d’un edifici multifuncional en els 3000 m² i construir una nova caserna per a la Guàrdia Civil on es troba l’actual

El PSPV-PSOE d’Onda demana a l’equip de govern de Carmina Ballester que negocie amb el Ministeri de l’Interior la devolució del terreny de 3000 m² que l’Ajuntament li va cedir per a la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil a l’Avinguda Constitució. Els socialistes proposen en el seu lloc, la creació d’un edifici multifuncional i construir una nova caserna on es troba l’actual”.

La portaveu socialista, Silvia Cerdà, argumenta que “hui en dia no té cap sentit la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil a eixa ubicació. Ara l’eixida de la població des del carrer Concepció, amb la circumval·lació sud, és més fàcil del que ho era quan es va cedir el terreny de l’avinguda Constitució”.

Per al nou espai que quedaria lliure, els socialistes proposen “la possibilitat de construir al solar un edifici multifuncional per fer actes. A Onda fa falta un lloc així que allibere el Mònaco i que substituïsca o complemente el multiusos. D’aquesta manera, s’evitaria l’ús continuat de carpes”. A més, Cerdà explica que “mentres s’estudia la possibilitat de poder fer l’edifici multifuncional, es podria condicionar com a pàrquing o per a fer els actes a l’aire lliure que l’equip de govern considere”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.