El PSPV d’Onda lamenta que el bloqueig de Carmina Ballester a l’escoleta Sambori manté des de 2019 ‘en pausa’ la seua construcció i la retarda fins a 2026

La regidora Encarna Ribes denuncia “l’estratègia partidista” de l’executiu popular en llastrar l’execució de projectes de gran interés per a culpar a altres institucions i per prioritzar les polítiques estètiques a les socials

Onda, 09-02-2023

El PSPV d’Onda denuncia que “l’estratègia partidista” de l’executiu popular de Carmina Ballester llastra l’execució de projectes de gran interés social com la construcció de l’escola infantil Sambori. El grup municipal socialista, en veu de la regidora Encarna Ribes, lamenta que el govern local “no haja estat capaç d’enviar durant quatre anys correctament les memòries constructives i quan ha tingut el vistiplau definitiu han deixat passar cinc mesos més per a acceptar les competències de construcció, ja que serà l’Ajuntament qui licitarà les obres amb el finançament del Consell de Ximo Puig”.

“Estem contents perquè el projecte que vam plantejar els socialistes serà una realitat, però no podem deixar de mostrar el nostre malestar perquè s’han deixat perdre quatre anys molt valuosos”. “Els nostres xiquets i xiquetes podrien estudiar hui en unes instal·lacions noves i modernes, però hauran d’esperar encara fins a 2026 perquè l’educació pública, per al PP d’Onda, no és una prioritat”.

La representat socialista es pregunta si l’alcaldessa i el PP amaguen interessos partidistes a l’hora de tirar endavant l’execució de l’escoleta Sambori “per a culpar a la Generalitat i la resta d’administracions de marginar Onda”.

Els i les socialistes onderes celebrem que el president Ximo Puig es crega l’educació pública i impulse la renovació de tota la xarxa de centres educatius públics de la Comunitat Valenciana. En la passada legislatura, recorda Encarna Ribes, es va impulsar la remodelació dels col·legis Baltasar Rull, Pius XII i Mestre Caballero i actualment, a proposta del Partit Socialista, estan en marxa les obres a l’IES Torrelló. La pròxima gran inversió serà la materialització de la nova escoleta Sambori per un import de tres milions d’euros.


Des del Grup Municipal Socialista “esperem que, ara que l’Ajuntament té les competències, posen la màxima celeritat en fer el projecte d’execució de l’obra perquè els següents passos en la construcció del centre no seguisquen retardant-se amb la mateixa magnitud que ho fan des que el PP de Carmina Ballester governa Onda”.

El PSPV de Onda lamenta que el bloqueo de Carmina Ballester a la ‘escoleta’ Sambori mantiene desde 2019 ‘en pausa’ su construcción y la retrasa hasta 2026

La concejala Encarna Ribes denuncia “la estrategia partidista” del ejecutivo popular al lastrar la ejecución de proyectos de gran interés para culpar a otras instituciones y por priorizar políticas estéticas a las sociales

Onda, 09-02-2023

El PSPV de Onda denuncia que “la estrategia partidista” del ejecutivo popular de Carmina Ballester lastra la ejecución de proyectos de gran interés social como la construcción de la escuela infantil Sambori. El grupo municipal socialista, en voz de la edila Encarna Ribes, lamenta que el gobierno local “no haya sido capaz de enviar durante cuatro años correctamente las memorias constructivas y cuando ha tenido el visto bueno definitivo han dejado pasar otros cinco meses más para aceptar las competencias de construcción, puesto que será el Ayuntamiento quien licitará las obras con la financiación del Consell de Ximo Puig”.

“Estamos contentos porque el proyecto que planteamos los socialistas será una realidad, pero no podemos dejar de mostrar nuestro malestar porque se han dejado perder cuatro años muy valiosos”. “Nuestros niños y niñas podrían estudiar hoy en unas instalaciones nuevas y modernas, pero tendrán que esperar todavía hasta 2026 porque la educación pública, para el PP de Onda, no es una prioridad”.

La representante socialista se pregunta si la alcaldesa y el PP esconden intereses partidistas a la hora de entorpecer la ejecución de la ‘escoleta’ Sambori “para culpar en la Generalitat y el resto de administraciones de marginar Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.