Sílvia Cerdà (PSPV) proposa convertir Onda en pol esportiu professional i d’oci amb un nou circuit de BTT i una pista d’arena per a tornejos d’estiu

La candidata socialista aposta per un programa «realista i raonable» per a la pròxima legislatura que s’allunye del projecte purament «estètic i poc ambiciós» de l’actual equip de govern del PP

Onda, 06-10-2022

La portaveu socialista i candidata a l’Alcaldia d’Onda, Sílvia Cerdà, comença a desgranar el seu projecte polític i de gestió per a la localitat. Cerdà aposta per convertir la ciutat taulellera «en l’epicentre esportiu professional i d’oci» a través de dues línies d’actuació, la col·laboració constant amb els clubs i l’ampliació de la cartera d’instal·lacions. Per això, proposa la creació d’una nova zona municipal d’esports formada per un circuit de BTT permanent perquè la joventut puga practicar aquesta modalitat de bici de forma segura i una zona d’arena de platja per a la celebració de competicions de futbol, handbol i voleibol a l’estiu. Dins l’agenda socialista «proposem fer de l’esport un dels principals motors socials del nostre poble, apropant esdeveniments que repercutisquen positivament en l’economia local». Per a fer tot açò possible, apunta, «ampliarem la interlocució amb els clubs per a millorar la programació esportiva ondera».

La candidata socialista anuncia que també s’actuarà en l’embarcador del pantà del Sitjar per a esmenar les deficiències «permanents» de la rampa d’accés, que dificulten l’accés de kaiaks. «No tenim mar, però sí un pantà que tenim desaprofitat. Apostarem per activitats aquàtiques que ens convertisquen en un referent d’esports en aigües interiors». Les actuacions proposades són la instal·lació d’un tancat perimetral per a guanyar en seguretat i la renovació dels vestuaris existents.

A PROP DE TU

Per a dotar de contingut el programa electoral, la regidora i el seu nou equip han iniciat una ronda de converses amb col·lectius i associacions del municipi per a polsar les seues opinions, «imprescindibles» per a forjar una alternativa «realista i raonable» al govern de Carmina Ballester. «El projecte polític que necessita Onda s’ha d’allunyar de les actuacions estètiques i poc ambicioses de l’actual equip de govern. De res serveix pintar la façana si les canonades estan en mal estat». «Estem oberts a escoltar tothom qui tinga una idea o suggeriment que faça d’Onda un poble millor».

Sílvia Cerdà (PSPV) propone convertir Onda en polo deportivo profesional y de ocio con un nuevo circuito de BTT y una pista de arena para torneos de verano

La candidata socialista apuesta por un programa «realista y razonable» para la próxima legislatura que se aleje del proyecto puramente «estético y poco ambicioso» del actual equipo de gobierno del PP

Onda, 06-10-2022

La portavoz socialista y candidata a la Alcaldía de Onda, Sílvia Cerdà, empieza a desgranar su proyecto político y de gestión para la localidad. Cerdà apuesta por convertir la ciudad azulejera «en el epicentro deportivo profesional y de ocio» a través de dos líneas de actuación, la colaboración constante con los clubes y la ampliación de la cartera de instalaciones. Por eso, propone la creación de una nueva zona municipal de deportes formada por un circuito de BTT permanente para que la juventud pueda practicar esta modalidad de bici de forma segura y una zona de arena de playa para la celebración de competiciones de fútbol, balonmano y voleibol en verano. Dentro de la agenda socialista «proponemos hacer del deporte uno de los principales motores sociales de nuestro pueblo, acercando eventos que repercutan positivamente en la economía local». Para hacer todo esto posible, apunta, «ampliaremos la interlocución con los clubes para mejorar la programación deportiva ondense».

La candidata socialista anuncia que también se actuará en el embarcadero del pantano del Sitjar para corregir las deficiencias «permanentes» de la rampa de acceso, que dificultan el acceso de kayaks. «No tenemos mar, pero sí un pantano  desaprovechado. Apostaremos por actividades acuáticas que nos conviertan en un referente de deportes en aguas interiores». Las actuaciones propuestas son la instalación de un cercado perimetral para ganar en seguridad y la renovación de los vestuarios existentes.

A PROP DE TU

Para dotar de contenido el programa electoral, la edila y su nuevo equipo han iniciado una ronda de conversaciones con colectivos y asociaciones del municipio para pulsar sus opiniones, «imprescindibles» para forjar una alternativa «realista y razonable» al gobierno de Carmina Ballester. «El proyecto político que necesita Onda se tiene que alejar de las actuaciones estéticas y poco ambiciosas del actual equipo de gobierno. De nada sirve pintar la fachada si las tuberías están en mal sido». «Estamos abiertos a escuchar a todo el mundo que tenga una idea o sugerencia que haga de Onda un pueblo mejor».

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.