El PSPV d’Onda denuncia que Ballester manté bloquejat a València l’expedient de la residència «per motius polítics»: «si segueix fent cas omís a la cessió de l’espai ho farem nosaltres des de l’Alcaldia en 2023»

La regidora i candidata a l’Alcaldia pel PSPV lamenta que l’alcaldessa no haja estat capaç de complir en tres anys i mig amb l’únic requisit que marca la Conselleria per a activar el procés constructiu, el traspàs a d’un terreny idoni
Cerdà reprotxa a la líder dels populars que amague la seua falta de treball amb una confrontació permanent amb la Generalitat sense importar-li que això perjudique greument els interessos de la ciutadania

Castelló, 17-10-2022
La regidora i candidata a l’Alcaldia pel PSPV d’Onda, Sílvia Cerdà, ha constatat de primera mà en una reunió amb el director general d’Infraestructures Socials, Enric Juan, «el que fa molt de temps que venim denunciant: que Carmina Ballester manté bloquejada la construcció de la segona residència local i del centre de dia perquè és incapaç de cedir a la Generalitat un espai on ubicar-los». La dirigent socialista explica que l’única condició que posa el govern valencià per a iniciar el procediment constructiu és que l’Ajuntament transferisca un terreny a Conselleria. Però, «açò no s’ha complit». Segons apunta, l’expedient no ha avançat «ni un mil·límetre» des que Ballester dirigeix el consistori onder; és més, «des que dirigeix Onda s’ha fet sempre cas omís a les reiterades peticions de Polítiques Inclusives de reencarrilar l’edificació del projecte».

Des del PSPV denuncien que el PP, lluny d’assumir aquesta responsabilitat, haja polititzat aquesta qüestió i que «de tant en tant traguen a relluir el seu arsenal mediàtic per a culpabilitzar la Generalitat del bloqueig de la residència, quan els únics culpables són l’alcaldessa i el regidor de Benestar». No cal anar molt lluny per a saber el que hi ha darrere: «Carmina Ballester ha fet de la batalla política amb la resta d’institucions la seua senyera sense importar-li que els propis onders i onderes siguen els màxims perjudicats». «Ho va fer amb el mamògraf i amb les infermeres escolars i ho continua fent amb la construcció de la residència per a reforçar la seua candidatura a les pròximes eleccions locals».

En la trobada, celebrada a València, Cerdà ha transmés a la Direcció General que «redoblarà la pressió» perquè Onda traspasse el terreny oportú on situar ambdós equipaments socials. «Si segueix fent cas omís a la cessió d’un espai ho farem nosaltres des de l’Alcaldia en 2023», afirma. «Només és necessari tindre ganes de treballar pel poble».

Cal destacar que el municipi d’Onda compta amb un dèficit important de places públiques de residència i centre de dia, una oferta «insuficient» que quedaria compensada amb la construcció d’aquests dos centres públics per part de la Generalitat. «Està tot contemplat al Pla Convivint, ara només cal que Ballester actue».

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.