El PSPV d’Onda demana que s’actue amb urgència en els solars envaïts de brutícia “pel problema que suposen per a la ciutadania”

La regidora Tere Arroyo exigeix que es faça valer l’ordenança municipal que regula la neteja de les parcel·les ubicades en el centre urbà per a acabar amb la presència de rosegadores i insectes que afecta el barri Monteblanco

Onda,  28-07-2022

El grup municipal socialista d’Onda s’ha fet ressò del malestar existent entre el veïnat de Montablanco per la proliferació de solars abandonats i plens de malesa. Segons denuncien, aquesta situació genera problemes de  salubritat per la presència de rosegadors, panderoles i mosquits. La regidora Tere Arroyo ha sol·licitat a l’equip de govern del PP que prenga cartes en l’assumpte i notifique als propietaris la seua obligació de mantindre netes les seues parcel·les. “Les pluges estacionals, les condicions climatològiques actuals i la brutícia han generat focus d’insalubritat que són un perill per a les persones”, denuncia Arroyo.

“A banda de transmetre una imatge degradada del nostres poble, aquests solars també s’han convertit en nuclis de contaminació per l’incivisme d’algunes persones que dipositen en ells els seus residus”. En aquest sentit, la representant socialista requereix que s’amplie la vigilància policial per tal d’evitar aquests actes denunciables.

“Carmina Ballester ha d’actuar amb urgència i fer valer l’ordenança municipal que regula el tancament i la neteja dels solars ubicats en el centre urbà”. En cas que no es faça efectiva la petició dintre dels terminis establerts, apunta Tere Arroyo, “caldria que l’Ajuntament actuara de forma subsidiària i reclamara posteriorment el cost als responsables del manteniment de les parcel·les”. “Onda es fa bonica amb els carrers nets i no amb flors de plàstic”, ha finalitzat.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.