Silvia Cerdà (PSPV) escolta les associacions de jubilats d’Onda per a aprendre d’elles i impulsar polítiques que cuiden de la gent major

La portaveu afirma que el propòsit del Partit Socialista és impulsar l’envelliment actiu i previndre la soledat no desitjada al municipi

Onda, 05-07-2022

La portaveu socialista a l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerdà, ha reunit les associacions de jubilats i pensionistes del municipi en un mateix espai a fi d’escoltar i recollir les seues demandes i propostes, “les quals en serviran per a proposar accions adreçades a fer d’Onda una ciutat que tinga en compte i cuide la seua gent major”, ha assegurat.

Cerdà ha incidit que “el propòsit del PSPV és impulsar l’envelliment actiu i programes que previnguen la soledat no desitjada i l’aïllament”. Al fil d’això, la regidora ha insistit que “cal que treballem de forma conjunta amb totes els col·lectius de gent gran perquè són els que millor coneixen les seues necessitats”. “Hem d’escoltar-los”, ha remarcat, “perquè són pura saviesa i perquè poden marcar-nos les línies a seguir per a fer d’Onda un poble més just i igualitari”.

La portaveu s’ha compromés davant els representants de les associacions a treballar perquè el municipi tauleller reforce els serveis de podologia i fisioteràpia i perquè es cedisca “ja” un terreny per a la construcció de la nova residència i centre de dia de la localitat, “un pas imprescindible perquè la Conselleria actue”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.