El PSPV-PSOE d’Onda reclama un pas de vianants provisional mentre duren les obres al túnel d’entrada a la localitat

El Grup Municipal Socialista denuncia que no s’ha previst cap alternativa per a garantir la seguretat dels onders que viuen al voltant de l’avinguda País Valencià

Onda, 14-07-2022.

El Grup Municipal Socialista d’Onda ha fet una petició a l’equip de govern del PP perquè s’habilite un pas de vianants provisional que garantisca la seguretat de la ciutadania mentre duren les obres al túnel d’accés a l’avinguda País Valencià. El regidor Ximo Huguet ha explicat que amb l’inici dels treballs s’ha acotat tot l’espai i s’ha eliminat el pas de zebra existent “sense donar cap alternativa segura al veïnat”. Això ha provocat que “cada dia desenes d’onders i onderes creuen l’avinguda posant en risc la seua integritat física i la de tercers”. Huguet reclama celeritat a l’Ajuntament perquè pose solució a aquesta problemàtica com abans millor.

L’edil socialista lamenta que “les presses per tindre alçats tots els carrers del poble abans de les eleccions no vagen acompanyades de les mesures de seguretat pertinents per a protegir la ciutadania ondera”. En aquest sentit, sol·licita que es revisen de forma exhaustiva tots els passos de vianants afectats per obres “perquè molts d’ells són complicats i no gens accessibles”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.