Huguet (PSPV-PSOE) aplaudix que la Diputació sextuplique les inversions en Onda en tres anys

L’ens provincial, presidit per José Martí, ha aportat a la localitat 1.575.721,77 euros en els últims tres anys

Onda, 31-01-2022

El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, aplaudix que la Diputació de Castelló sextuplique les inversions en la localitat en els últims tres anys. L’ens provincial, presidit per José Martí, ha aportat a l’Ajuntament 1.575.721,77 euros. Huguet celebra que “hem passat de rebre 164.756,97 euros en 2019 a 962.773,92 en 2021. Una aposta clara que ajuda a millorar el nostre poble amb diferents subvencions i serveis com el Pla Resistir o Reactivem Empreses per a ajudar als nostres comerços, però també a les persones amb la posada en marxa del pla d’ocupació”.

Les ajudes més destacades han sigut els Fons de Cooperació Municipal amb quasi mig milió d’euros i el Pla 135 “diners que ha pogut gestionar directament el consistori i decidir en quines actuacions s’invertixen”, indica el portaveu socialista. La Diputació també ha destinat part del pressupost en la construcció d’una xarxa d’aigua potable al polígon UI-4, servei d’assessorament jurídic com per exemple la mediació en les reclamacions hipotecàries o intervencions per al control de mosquits.

També s’ha apostat pel turisme amb la contractació d’informadors, producció de material gràfic i la subvenció del Fons de Cooperació Municipal de Municipis Turístics. “La Diputació ha fet una forta aposta per la nostra localitat, amb la injecció de quasi un milió d’euros en 2021 i amb un creixement exponencial. Esperem que s’invertisquen en actuacions que necessita el nostre poble” recorda Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.