Arroyo demana incloure una partida al pressupost per a millorar l’accessibilitat d’Onda amb els romanents de 2021

Els socialistes subratllen l’escassa actuació per a solucionar els problemes d’accessibilitat en els últims tres anys

Onda, 18-02-2022

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda, Teresa Arroyo, demana incloure una partida al pressupost per a millorar l’accessibilitat de la ciutat amb els romanents de 2021. Arroyo critica que “l’equip de govern del Partit Popular continue sense incloure  una quantia econòmica als pressupostos per a solucionar els moltíssims punts negres que tenim a la ciutat. Portem tres anys amb una escassa actuació i pareix que en 2022 tampoc es posarà una solució”.

Els socialistes insistixen que “no sols cal fer obres d’accessibilitat quan es remodela un carrer, sinó directament destinar recursos per a aquest menester. Són actuacions que milloren la mobilitat de persones amb discapacitat, però també per a qualsevol persona que patix alguna lesió temporalment. Actualment Onda té punts que aquestes persones no poden accedir”.

“Poder circular pels carrers de la teua localitat és un dret fonamental. Per això, demanem a l’alcaldessa, Carmina Ballester, es prenga seriosament este problema perquè tots i totes tinguem les mateixes oportunitats de mobilitat” sentencia la regidora, qui espera s’atenga esta petició igual que la proposta socialista d’instal·lar pictogrames als passos de vianants que ha servit per a millorar el dia a dia dels onders.

 

Arroyo pide incluir una partida en el presupuesto para mejorar la accesibilidad de Onda con los remanentes de 2021

Los socialistas subrayan la escasa actuación para solucionar los problemas de accesibilidad en los últimos tres años

Onda, 18-02-2022

La regidora del PSPV-PSOE de Onda, Teresa Arroyo, pide incluir una partida en el presupuesto para mejorar la accesibilidad de la ciudad con los remanentes de 2021. Arroyo critica que “el equipo de gobierno del Partido Popular continúe sin incluir una cuantía económica en los presupuestos para solucionar los muchísimos puntos negros que tenemos en la ciudad. Llevamos tres años con una escasa actuación y parece que en 2022 tampoco se pondrá una solución”.

Los socialistas insisten que “no solo hay que hacer obras de accesibilidad cuando se remodela una calle, sino directamente destinar recursos para este menester. Son actuaciones que mejoran la movilidad de personas con discapacidad, pero también para cualquier persona que sufre alguna lesión temporalmente. Actualmente Onda tiene puntos que estas personas no pueden acceder”.

“Poder circular por las calles de tu localidad es un derecho fundamental. Por eso, pedimos a la alcaldesa, Carmina Ballester, se tome seriamente este problema para que todos y todas tengamos las mismas oportunidades de movilidad” sentencia la regidora, quien espera se atienda esta petición igual que la propuesta socialista de instalar pictogramas en los pasos de peatones que ha servido para mejorar el día a día de los ondenses.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.