Huguet (PSPV-PSOE) demana al PP l’obertura de l’oficina de turisme d’Onda els caps de setmana

Els socialistes denuncien que l’oficina tanca els dies de més afluència turística des de novembre

Onda, 20-01-2022

El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, demana al Partit Popular l’obertura de l’oficina de turisme d’Onda els caps de setmana. Els socialistes denuncien que estiga tancada en els moments de major afluència turística a la ciutat. Huguet ha presentat una sol·licitud a l’Ajuntament “perquè si es vol apostar pel turisme local, no es pot continuar posant traves com fins ara. Esperem que recapaciten. Els caps de setmana és el moment que més persones tenen temps lliure per a visitar altres ciutats”.

A la reducció d’hores d’atenció al públic “cal sumar que la disminució de personal, ara una única persona s’encarrega de tot, ja que el PP va rescindir el contracte a l’empresa encarregada. No podem anar a vendre a Fitur que apostem pel turisme, i després fer tot el contrari. Però tristament, és al que ja ens té acostumats l’alcaldessa Carmina Ballester, vendre molt i fer poc” recorda el portaveu.

Amb la seua petició, els socialistes volen millorar el servei que s’oferix als turistes, i a banda, que es treballe per tal d’aconseguir noves subvencions perquè puguen continuar les investigacions i troballes al Castell. “No entenem la gestió del turisme a la ciutat des de la regidoria de Promoció Econòmica, que amb el beneplàcit de l’alcaldessa, ha ocasionat esta situació”, conclou Huguet.

 

Huguet (PSPV-PSOE) pide al PP la apertura de la oficina de turismo de Onda los fines de semana

Los socialistas denuncian que la oficina cierra los días de más afluencia turística desde noviembre

Onda, 20-01-2022

El portavoz del PSPV-PSOE de Onda, Ximo Huguet, pide al Partido Popular la apertura de la oficina de turismo de Onda los fines de semana. Los socialistas denuncian que esté cerrada en los momentos de mayor afluencia turística en la ciudad. Huguet ha presentado una solicitud en el Ayuntamiento “porque si se quiere apostar por el turismo local, no se puede continuar poniendo trabas como hasta ahora. Esperamos que recapaciten. Los fines de semana es el momento que más personas tienen tiempo libre para visitar otras ciudades”.

A la reducción de horas de atención al público “hay que sumar que la disminución de personal, ahora una única persona se encarga de todo, puesto que el PP rescindió el contrato a la empresa encargada. No podemos ir a vender a Fitur que apostamos por el turismo, y después hacer todo lo contrario. Pero tristemente, es a lo que ya nos tiene acostumbrados la alcaldesa Carmina Ballester, vender mucho y hacer poco” recuerda el portavoz.

 

Con su petición, los socialistas quieren mejorar el servicio que se ofrece a los turistas, y además, que se trabaje para conseguir nuevas subvenciones para que puedan continuar las investigaciones y hallazgos en el Castell. “No entendemos la gestión del turismo en la ciudad desde la concejalía de Promoción Económica, que con el beneplácito de la alcaldesa, ha ocasionado esta situación”, concluye Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.