Cerdà (PSPV-PSOE) denuncia que Carmina Ballester privatitze el Castell d’Onda

El govern popular ha licitat l’explotació, manteniment i gestió de la fortalesa amb la qual atorgarà també 40.000 euros anuals a l’empresa adjudicatària

Onda, 10-01-21

La regidora del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Onda denuncia que l’alcaldessa de la localitat, Carmina Ballester, haja privatitzat el Castell d’Onda. El govern del Partit Popular ha licitat l’explotació, manteniment i gestió de la fortalesa perquè una empresa privada es faça càrrec, i per la qual, també rebrà 40.000 euros anuals per part de l’Ajuntament. Cerdà, assenyala que “és un plec que perjudica a la població, perquè s’afirma que els onders no pagaran per l’entrada al Castell, però realment ens costarà cada any 40.000 euros. És immoral fer negoci d’un bé del poble, i a més, que només beneficie a una empresa privada”.

La licitació va eixir a concurs el passat 17 de desembre, però al no rebre ofertes de cap empresa, s’ha ampliat fins al 10 de gener. Cerdà insta a Ballester que detinga “el seu intent de privatitzar el nostre Castell” i es pregunta “quin és l’interés de l’alcaldessa en esta operació de privatització i que ens acaba costant diners a tots i totes”.

Els socialistes destaquen el “poc interés de Ballester en estos dos anys i mig, qui no ha demanat cap subvenció per a continuar descobrint troballes en la nostra fortificació, ja que les últimes que han vist la llum han sigut gràcies a les subvencions que vam aconseguir en l’anterior legislatura, i de seguir així, es detindran per no aconseguir nou finançament. Açò se suma al tancament de l’oficina de turisme els caps de setmana. Una clara aposta de l’alcaldessa per deixar de ser referent turístic provincial”.

 

Cerdà (PSPV-PSOE) denuncia que Carmina Ballester haya privatizado el Castillo de Onda

El gobierno popular ha licitado la explotación, mantenimiento y gestión de la fortaleza con la cual otorgará también 40.000 euros anuales a la empresa adjudicataria

Onda, 10-01-21

La concejala del Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Onda, Silvia Cerdà, denuncia que la alcaldesa de la localidad, Carmina Ballester, ha privatizado el Castillo de Onda. El gobierno del Partido Popular ha licitado la explotación, mantenimiento y gestión de la fortaleza porque una empresa privada se haga cargo, y por la cual, también recibirá 40.000 euros anuales por parte del Ayuntamiento. Cerdà señala que “es un pliego que perjudica en la población, porque se afirma que los ondenses no pagarán por la entrada en el Castell, pero realmente nos costará cada año 40.000 euros. Es inmoral hacer negocio de un bien del pueblo y, además, que solo se beneficie a una empresa privada”.

La licitación salió a concurso el pasado 17 de diciembre, pero al no recibir ofertas de ninguna empresa, se ha ampliado hasta el 10 de enero. Cerdà insta a Ballester que detenga “su intento de privatizar nuestro Castillo” y se pregunta “cuál es el interés de la alcaldesa en esta operación de privatización y que nos acaba costando dinero a todos y todas”.

Los socialistas destacan el “poco interés de Ballester en estos dos años y medio, quien no ha pedido ninguna subvención para continuar descubriendo hallazgos en nuestra fortificación, puesto que las últimas que han visto la luz han sido gracias a las subvenciones que conseguimos en la anterior legislatura, y de seguir así, se detendrán por no conseguir nueva financiación. Esto se suma al cierre de la oficina de turismo los fines de semana. Una clara apuesta de la alcaldesa para dejar de ser referente turístico provincial”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.