Blaya (PSPV-PSOE) denuncia la deixadesa de l’alcaldessa Carmina Ballester qui encara no ha retirat restes de la Fira o reparat forats als carrers

Els cables de la llum de la fira d’atraccions i la tanca del corral continuen després de dos mesos al carrer i la plaça del Pilar té un forat causat per unes obres des de l’estiu

Onda, 14-12-2021

El regidor del PSPV-PSOE d’Onda, Asencio Blaya, denuncia la deixadesa de l’alcaldessa, Carmina Ballester, qui no ha retirat les restes de la Fira d’Onda celebrada en octubre ni ha solucionat forats en el nucli antic des de l’estiu. Asensio Blaya lamenta que “l’alcaldessa permeta esta imatge pèssima tant per als mateixos onders i onderes com als turistes que vinguen a la ciutat. A banda, que esta inacció suposa un gran perill per a les persones que poden caure”.

Els cables de la llum de la fira d’atraccions i la tanca del corral continuen al mig de la plaça i al Portal de Sant Pere després de dos mesos, “sent l’entrada al nucli antic i un lloc tan bonic no es pot desatendre d’esta manera, encara que no ens estranya, ja que continuen amb l’oficina de turisme tancada durant els caps de setmana” indica Blaya. A més, esta part de la ciutat també presenta altre problema, un forat amb cables de la llum en la plaça del Pilar des de l’estiu. “Un nou exemple que a l’alcaldessa no l’interessa el nucli històric per com el té d’abandonat” assenyala el regidor.

El grup municipal socialista demana que s’actue ja per tal de solucionar totes estes incidències que presenta la ciutat. “La ciutadania vol que l’alcaldessa treballe per la ciutat en vegada d’estar preocupada per llevar als seus principals tinents d’alcaldes per venjança i de pujar el sou als seus regidors com ha fet últimament, en vegada de preocupar-se per les coses importants”, conclou Blaya.

Blaya (PSPV-PSOE) denuncia la dejadez de la alcaldesa Carmina Ballester quien todavía no ha retirado restos de la Feria o reparado agujeros en las calles

Los cables de la luz de la feria de atracciones y la valla del corral continúan después de dos meses en la calle y la plaza de Pilar tiene un agujero causado por unas obras desde el verano

Onda, 14-12-2021

El regidor del PSPV-PSOE de Onda, Asencio Blaya, denuncia la dejadez de la alcaldesa, Carmina Ballester, quien no ha retirado los restos de la Feria de Onda celebrada en octubre ni ha reparado agujeros en el núcleo antiguo desde el verano. Asensio Blaya lamenta que “la alcaldesa permita esta imagen pésima tanto para los mismos ondenses como a los turistas que vengan a la ciudad. Además, esta inacción supone un gran peligro para las personas ocasionando caídas”.

Los cables de la luz de la feria de atracciones y la valla del corral continúan en medio de la plaza y en el Portal de Sant Pere después de dos meses, “siendo la entrada al casco antiguo y un lugar tan bonito no se puede desatender de esta manera, aunque no nos extraña, ya que continúan con la oficina de turismo cerrada durante los fines de semana” indica Blaya. Además, esta parte de la ciudad también presenta otro problema, un agujero con cables de la luz en la plaza de Pilar desde el verano. “Un nuevo ejemplo de que a la alcaldesa no lo interesa el casco histórico por cómo lo tiene de abandonado” señala el regidor.

El grupo municipal socialista pide que se actúe ya para solucionar todas estas incidencias que presenta la ciudad. “La ciudadanía quiere que la alcaldesa trabaje por la ciudad en vez de estar preocupada en quitar a sus principales tenientes de alcaldes por venganza y de subir el sueldo a sus regidores como ha hecho últimamente, en vez de preocuparse por las cosas importantes”, concluye Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.