El PSPV-PSOE d’Onda vota en contra d’un pressupost que no inclou les demandes veïnals i retarda inversions en la ciutat

La regidora socialista, Silvia Cerdà, recrimina que fins ara no s’ha executat el que s’havia pressupostat altres anys i no es demanen noves subvencions que milloren infraestructures

Onda, 24-11-2021

El PSPV-PSOE d’Onda ha votat en contra del pressupost de 2022 presentat pel Partit Popular que no inclou les demandes de la ciutadania i retarda inversions en la ciutat. La regidora socialista, Silvia Cerdà, valora els comptes municipals com “una repetició dels dos anteriors, en els que endarrereixen inversions importants per a Onda i les demandes de les veïnes i veïns com són la remodelació de la plaça Espanya o els carrers Sant Pere i Burriana. A més a més, de l’anterior pressupost han executat poc, com per exemple en la millora de barris només han destinat 65.000 euros dels 400.000 pressupostats, és a dir, del que diuen que faran tampoc ho complixen”.

“L’alcaldessa, Carmina Ballester, afirma que este pressupost és fruit del consens, però la realitat és que només han inclòs una de les nostres propostes que ja estava per a executar en 2021, el pump track. Cap de les peticions de la ciutadania estan incloses, però tampoc el que se’n van comprometre. Per tant, la població no vorà la biblioteca del carrer Sicilia, el sostre en la pista exterior del pavelló Vila d’Onda, la ronda nord, els camps esportius del Carme, el mamògraf o les infermeres. Res d’açò ho vorem en 2022” explica Cerdà.

El partit socialista demana que l’equip del govern del PP treballe per a aconseguir nous ingressos per a Onda. Durant estos dos anys les principals inversions han sigut dels fons FEDER, el pla Edificant, la millora dels polígons finançats un 84% per la Generalitat Valenciana i l’ARRUR, tots ells aconseguits en l’anterior legislatura. “Un exemple és que asseguren que restauraran el retaule del Salvador amb diners propis quan ho poden fer amb el pla 135 o dels fons de cooperació de la Diputació de Castelló, perquè no els coste res als onders, però cap de les dos coses i ja portem dos anys escoltant la seua promesa i cap fet, i així en tot”, conclou la regidora.

El PSPV-PSOE de Onda vota en contra de un presupuesto que no incluye las demandas vecinales y retrasa inversiones en la ciudad

La regidora socialista, Silvia Cerdà, recrimina que hasta ahora no se ha ejecutado lo que se había presupuestado otros años y no se piden nuevas subvenciones que mejoren infraestructuras

Onda, 24-11-2021

El PSPV-PSOE de Onda ha votado en contra del presupuesto de 2022 presentado por el Partido Popular que no incluye las demandas de la ciudadanía y retrasa inversiones en la ciudad. La regidora socialista, Silvia Cerdà, valora las cuentas municipales como “una repetición de las dos anteriores, en los que atrasan inversiones importantes para Onda y las demandas de las vecinas y vecinos como son la remodelación de la plaza España o las calles Sant Pere y Burriana. Además, del anterior presupuesto han ejecutado poco, como por ejemplo en la mejora de barrios solo han destinado 65.000 euros de los 400.000 presupuestados, es decir, de lo que dicen que harán tampoco lo cumplen”.

“La alcaldesa, Carmina Ballester, afirma que este presupuesto es fruto del consenso, pero la realidad es que solo han incluido una de nuestras propuestas que ya estaba para ejecutar en 2021, el pump track. Ninguna de las peticiones de la ciudadanía están incluidas, pero tampoco las que se comprometieron. Por lo tanto, la población no verá la biblioteca de la calle Sicilia, el techo en la pista exterior del pabellón Vila de Onda, la ronda norte, los campos deportivos del Carme, el mamógrafo o las enfermeras. Nada de esto lo veremos en 2022” explica Cerdà.

El partido socialista pide que el equipo del gobierno del PP trabaje para conseguir nuevos ingresos para Onda. Durante estos dos años las principales inversiones han sido de los fondos FEDER, el plan Edificant, la mejora de los polígonos financiados un 84% por la Generalitat Valenciana y la ARRUR, todos ellos conseguidos en la anterior legislatura. “Un ejemplo es que aseguran que restaurarán el retablo de Salvador con dinero propio cuando lo pueden hacer con el plan 135 o de los fondos de cooperación de la Diputación de Castelló, para que no les cueste nada a los ondenses, pero ninguna de las dos cosas y ya llevamos dos años escuchando su promesa y ningún hecho, y así en todo”, concluye la regidora.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.