Blaya (PSPV-PSOE) denuncia el desmantellament del servei d’informació turística d’Onda per part de l’equip de govern del PP

L’Ajuntament ha tancat una de les oficines de turisme, reduït el nombre de dies d’obertura de l’oficina principal i ha deixat a una única persona al càrrec

Onda, 12-11-2021

El regidor del PSPV-PSOE d’Onda, Asensio Blaya, denuncia el desmantellament del servei d’informació turística d’Onda que ha fet l’equip de govern del Partit Popular, encapçalat per Carmina Ballester. El consistori ha tancat l’oficina del Molí de la Reixa, l’oficina principal tanca de dissabte a dimarts i deixa a una única persona al càrrec. Blaya critica que el “PP anuncie que potenciarà el turisme amb tres seus d’informació turística i ara estiga fent tot el contrari, tancar-les. Però tristament, és al que ja ens té acostumats, vendre molt i fer poc”.

Un turista que visite la ciutat els caps de setmana trobarà tancada l’oficina principal i només estarà algunes hores pel matí la del Castell, “una cosa incomprensible si es té en compte que és el moment que les persones tenen més temps lliure per a visitar altres ciutats”, afirma el regidor. L’alcaldessa, Carmina Ballester, va rescindir el contracte amb l’empresa encarregada d’informar professionalment als visitants, per tant, ara una única persona ha de gestionar-ho tot. “Amb esta mala gestió i falta de previsió s’han vist advocats a tancar oficines“ indica Blaya.

El grup municipal socialista demana l’obertura de l’oficina principal els caps de setmana i l’ampliació del personal qualificat d’informadors turístics “com vam fer en la legislatura passada. No entenem la gestió del turisme a la ciutat des de la regidoria de Promoció Econòmica, que amb el beneplàcit de l’alcaldessa, ha ocasionat esta situació”, conclou Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.