Ribes (PSPV-PSOE) lamenta que les persones majors d’Onda porten dos anys sense activi-tats

La regidora socialista critica que la mala gestió i planificació del Partit Popular ha deixat als majors sense serveis com el de perruqueria, fisioteràpia o taller de memòria

Onda, 14-10-2021

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda, Encarna Ribes, lamenta que les persones majors d’Onda porten dos anys sense activitats oferides per l’Ajuntament. Ribes critica que “durant la pandèmia, l’equip de govern del Partit Popular no ha adaptat les activitats de la tercera edat a les restriccions sanitàries perquè pogueren tornar a fer-les. Tampoc ha planificat correctament les obres al CIM Montí. En vegada d’aprofitar quan el centre estava tancat per la pandèmia, les ha executat ara, allargant més el temps sense activitats per a majors”.

Els socialistes es mostren preocupats per la gestió dels recursos de l’Ajuntament, ja que durant este temps el consistori ha deixat d’oferir activitats saludables i serveis essencials com són els tallers de ceràmica o memòria o els serveis de perruqueria, podologia, fisioteràpia, controls de pes, glucèmia, tensió, etc.

“És imprescindible que els onders tinguen un envelliment actiu per a tindre una bona qualitat de vida, per això ens sorprésn que l’alcaldessa, Carmina Ballester, haja optat per no fer res i deixar passar temps. Pel mateix motiu, demanem que amplie els grups de gimnàstica per a majors, l’única activitat que ha començat, moltes persones interessades s’han quedat fora i l’envelliment actiu és un dret i una manera de viure més saludable”, reclama la regidora.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.