Cerdà (PSPV-PSOE) desmenteix a l’alcaldessa d’Onda i defensa que “les dades mostren que l’atur al municipi, lluny de baixar, no para d’augmentar”

La regidora socialista respon davant l’anunci fet per Ballester que ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1.000 onders en el sector del taulell els últims mesos

Onda, 05-07-2021

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, desmenteix a l’alcaldessa del municipi del Partit Popular, Carmina Ballester, i defensa que “les dades mostren que l’atur a la localitat, lluny de baixar, està augmentant”. Cerdà s’ha expressat així després que Ballester anunciara que el programa ‘Onda Inserta’ ha donat feina a 1000 onders i onderes en el sector del taulell els últims mesos.

Onda registrava, a finals del 2019, 1.693 aturats i al final del 2020 en tenia 1.884. “Podem pensar que puja per l’efecte de la Covid-19, però al mes de maig de 2021 el nombre d’aturats ha sigut de 1.903”, explica la responsable socialista. “Per tant, si atenem a les dades de l’atur del municipi, queda clar que l’alcaldessa està mentint”, assegura Cerdà.

Tot i ser conscients que el sector ceràmic està en auge i està donant llocs de treball, des del Grup Municipal Socialista posen en dubte que només es contracte a aquelles persones que han rebut formació del programa ‘Onda Inserta’. “De ser així, l’atur deuria haver baixat en 1.000 persones o haver pujat en més de 1.000 en altres sectors”, comenta Cerdà. Siga com siga, conclou la regidora socialista, “l’alcaldessa continua amb la política de la publicitat i de l’engany quan la realitat és que, des que el Partit Popular governa, l’atur ha augmentat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.