Cerdà (PSPV-PSOE) demana a l’equip de govern del PP que recolze econòmicament els llauradors d’Onda afectats pel cotonet

La regidora socialista defensa que “d’igual manera que s’ha fet amb els perjudicats per la Covid-19, el sector de la taronja també necessita ajuda de l’ajuntament”

Onda, 17-07-2021

La regidora del PSPV–PSOE d’Onda, Silvia Cerdà, demana a l’equip de govern del PP que recolze econòmicament els llauradors del municipi que han vist les seues finques afectades per la plaga del cotonet de Sud-àfrica amb una línia d’ajudes. La regidora socialista defensa que “d’igual manera que s’ha fet amb els perjudicats per la Covid-19, el sector de la taronja també necessita ajuda de l’ajuntament”.

En el plenari del mes de juliol tots els grups municipals van aprovar una declaració institucional recolzant el sector de la taronja davant el greu problema que suposa la plaga de cotonet, explica Cerdà. És per això que “des del PSPV–PSOE d’Onda demanem a l’alcaldessa del PP, Carmina Ballester, que cree una partida en el pressupost i la dote de fons per ajudar a les persones que han perdut les collites, com també per a finançar la compra de fauna útil, com el cryptolaemus, depredador natural del cotonet”, desgrana la regidora socialista.

Tot i ser conscients que la situació és diferent, des del Grup Municipal Socialista exigeixen ajudes al sector de la taronja com també s’està fent amb altres sectors que han vist disminuït els seus ingressos a causa de la Covid-19. “L’ajuntament ha de governar i treballar per a tots els veïns i veïnes del poble per igual, els llauradors amb finques de cítrics necessiten ajuda i no pararem fins a aconseguir-ho”, conclou la regidora Silvia Cerdà.

Cerdà (PSPV-PSOE) pide al equipo de gobierno del PP que apoye económicamente a los agricultores de Onda afectados por el cotonet

La concejala socialista defiende que “de igual manera que se ha hecho con los perjudicados por la Covid-19, el sector de la naranja también necesita ayuda del ayuntamiento”

Onda, 17-07-2021

La concejala del PSPV–PSOE de Onda, Silvia Cerdà, pide al equipo de gobierno del Partido Popular que apoye económicamente a los labradores del municipio que han visto sus fincas afectadas por la plaga del cotonet de Suráfrica con una línea de ayudas. La edila socialista defiende que “de igual manera que se ha hecho con los perjudicados por la Covid-19, el sector de la naranja también necesita ayuda del ayuntamiento”.

En el pleno del mes de julio todos los grupos municipales aprobaron una declaración institucional apoyando el sector de la naranja ante el grave problema que supone la plaga de cotonet, explica Cerdà. Es por eso que “desde el PSPV–PSOE de Onda pedimos a la alcaldesa del PP, Carmina Ballester, que cree una partida en el presupuesto y la dote de fondos para ayudar a las personas que han perdido las cosechas, como también para la compra de fauna útil, como el cryptolaemus, depredador natural del cotonet”, desgrana la regidora socialista.

A pesar de ser conscientes de que la situación es diferente, desde el Grupo Municipal Socialista exigen ayudas al sector de la naranja como también se está haciendo con otros sectores que han visto disminuidos sus ingresos a causa de la Covid-19. “El ayuntamiento tiene que gobernar y trabajar para todos los vecinos y vecinas del pueblo por igual, los labradores con fincas de cítricos necesitan ayuda y no pararemos hasta conseguirlo”, concluye la regidora Silvia Cerdà.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.