El PSPV-PSOE d’Onda celebra que l’equip de govern del PP haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, destaca la importància de la inclusió de la proposta socialista dins dels pressupostos 2021 per a atraure aficionats de tota la província

Onda, 24-06-2021

El PSPV-PSOE d’Onda celebra que l’equip de govern del Partit Popular haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack i l’haja inclòs en els pressupostos de 2021. El portaveu, Ximo Huguet, assenyala la importància d’esta iniciativa que el grup municipal socialista va plantejar el passat mes de novembre i que, finalment, el Partit Popular ha decidit dur a terme.

La pista PumpTrack se situarà al carrer Segorbe d’Onda, just al costat del skatepark, per tal d’afavorir el seu ús. Segons Huguet, la instal·lació comptarà amb un circuit que es podrà recórrer completament amb monopatí sense necessitat d’impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense haver de donar pedals. La pista permetrà que es beneficien els diversos clubs esportius de la localitat i, a més, celebra el portaveu socialista, atraurà aficionats del PumpTrack de tota la província.

Des del grup municipal socialista, explica el seu portaveu, “esperem que l’obra la realitze una empresa especialitzada en este tipus d’infraestructures i que es rendibilitze fins a l’últim euro invertit pel consistori, dotant a la instal·lació de qualitat de materials i fent que el seu disseny siga atractiu per a tots els públics”. Així mateix, afig Ximo Huguet, “demanen el seu tancament amb tanques per a assegurar un correcte manteniment i permetre l’ús diari. També recomanem separar la pista de PumpTrack de la zona infantil projectada en les proximitats per este equip de govern, ja que pot generar accidents innecessaris entre els usuaris d’ambdues instal·lacions”.

El PSPV-PSOE de Onda celebra que el equipo de gobierno del PP haya atendido la propuesta socialista de construir una pista de PumpTrack

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, destaca la importancia de la inclusión de la propuesta socialista dentro de los presupuestos 2021 para atraer aficionados de toda la provincia

Onda, 24-06-2021

El PSPV-PSOE de Onda celebra que el equipo de gobierno del Partido Popular haya atendido la propuesta socialista de construir una pista de PumpTrack y lo haya incluido en los presupuestos de 2021. El portavoz, Ximo Huguet, señala la importancia de esta iniciativa que el grupo municipal socialista planteó el pasado mas de noviembre y que, finalmente, el Partido Popular ha decidido llevar a cabo.

La pista PumpTrack se situará en la calle Segorbe de Onda, justo junto al skatepark, para favorecer su uso. Según Huguet, la instalación contará con un circuito que se podrá recorrer completamente con monopatín sin necesidad de impulsarse con el pie o con una bicicleta sin tener que dar pedales. La pista permitirá que se beneficien los diversos clubes deportivos de la localidad y, además, celebra el portavoz socialista, atraerá aficionados del PumpTrack de toda la provincia.

Desde el Grupo Municipal Socialista, explica su portavoz, “esperamos que la obra la realice una empresa especializada en este tipo de infraestructuras y que se rentabilice hasta el último euro invertido por el consistorio, dotando a la instalación de calidad de materiales y haciendo que su diseño sea atractivo para todos los públicos”. Así mismo, añade Ximo Huguet, “piden su cierre con vallas para asegurar un correcto mantenimiento y permitir el uso diario. También recomendamos separar la pista de PumpTrack de la zona infantil proyectada en las proximidades por este equipo de gobierno, puesto que puede generar accidentes innecesarios entre los usuarios de ambas instalaciones”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.