El PSPV-PSOE d’Onda destaca l’increment de la inversió de la Diputació a la ciutat des que hi ha un govern socialista en la institució provincial

El portaveu del Grup Municipal Socialista posa en valor que enguany l’ens invertirà prop de 730.000 euros en els diferents plans

Onda, 20-03-2021

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Onda, Ximo Huguet, ha destacat el notable increment de la inversió de la Diputació de Castelló a la ciutat des que l’ens provincial està governat pels socialistes i presidit per José Martí. Huguet manifesta que “des que el PSPV-PSOE està al capdavant de la Diputació de Castelló, hem vist com la col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda ha anat en augment. Enguany, la inversió aconseguirà els 728.734 euros repartits en diferents programes que, sense dubte, suposaran un bon impuls per a la nostra localitat si l’alcaldessa els utilitza per als fins que han sigut programats”.

El portaveu socialista explica que l’ens provincial destinarà Pla Provincial d’Obres i Serveis 104.000 euros per a la localitat; 42.000 euros del Pla Reactivem; 423.000 euros del Fons de Cooperació Municipal i l’aportació al Pla Resistir de la Generalitat que suposarà 159.734 euros per a les empreses més afectades per la crisi sanitària a Onda. “Es tracta d’una inversió històrica a la qual cal sumar els més de 500.000 euros que es van invertir l’any passat per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i que demostren que quan les institucions estan governades per socialistes, al nostre poble li van les coses millor”, explica Huguet.

Així mateix, el representant del PSPV en el consistori demana a l’alcaldessa que “estos diners no els destine a pagar sous i propaganda com va fer l’any passat, sinó que exigim que es dirigisquen a inversions que milloren el dia a dia dels veïns d’Onda, a crear ocupació i a pal·liar els efectes de la crisi en aquells sectors més afectats per la COVID-19”.

El PSPV-PSOE de Onda destaca el incremento de la inversión de la Diputación en la ciudad desde que hay un gobierno socialista en la institución provincial

El portavoz del Grupo Municipal Socialista pone en valor que este año el ente va a invertir cerca de 730.000 euros en los distintos planes

Onda, 20-03-2021

El portavoz del Grupo Municipal Socialista en el Ayuntamiento de Onda, Ximo Huguet, ha destacado el notable incremento de la inversión de la Diputación de Castellón en la ciudad desde que el ente provincial está gobernado por los socialistas y presidido por José Martí. Huguet manifiesta que “desde que el PSPV-PSOE está al frente de la Diputación de Castellón, hemos visto como la colaboración con el Ayuntamiento de Onda ha ido en aumento. Este año, la inversión va a alcanzar los 728.734 euros repartidos en distintos programas que, sin duda, van a suponer un buen impulso para nuestra localidad si la alcaldesa los utiliza para los fines que han sido programados”.

El portavoz socialista explica que el ente provincial va a destinar Plan Provincial de Obras y Servicios 104.000 euros para la localidad; 42.000 euros del Pla Reactivem; 423.000 euros del Fons de Cooperació Municipal y la aportación al Pla Resistir de la Generalitat que va a suponer 159.734 euros para las empresas más afectadas por la crisis sanitaria en Onda. “Se trata de una inversión histórica a la que hay que sumar los más de 500.000 euros que se invirtieron el pasado año para mejorar la calidad de vida de la ciudadanía y que demuestran que cuando las instituciones están gobernadas por socialistas, a nuestro pueblo le van las cosas mejor”, explica Huguet.

Asimismo, el representante del PSPV en el consistorio piden a la alcaldesa “que este dinero no lo destine a pagar sueldos y propaganda como hizo el año pasado, sino que exigimos que se dirijan a inversiones que mejoren el día a día de los vecinos de Onda, a crear empleo y a paliar los efectos de la crisis en aquellos sectores más afectados por la COVID-19”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.