Huguet (PSPV-PSOE) exigix a Ballester “mesures eficaces” per al comerç i l’hosteleria local com bons descomptes per a incentivar el consum

El portaveu del grup municipal socialista lamenta que l’equip de govern del PP “no sume esforços” per a ajudar a dos dels sectors més castigats per la pandèmia

Onda. 14/12/2020.- El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, exigix a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, “mesures eficaces” per al comerç i hostaleria local, i lamenta que “no sume esforços” per a ajudar a dos dels sectors més castigats per la pandèmia.

A este respecte, Huguet ha proposat la posada en marxa d’uns bons descomptes a través dels quals incentivar les compres en el comerç local, bars i restaurants este Nadal. “La mesura consistiria en la compra d’uns bons per valor de 50 euros, però pel que els veïns i veïnes d’Onda sols pagarien 25 euros. Els 25 euros restants els aportaria l’ajuntament”, ha explicat Huguet.

El portaveu del grup municipal socialista assenyala que, per a la campanya de Nadal, l’ajuntament podria destinar una partida de 10.000 euros per a esta iniciativa “perquè el nostre xicotet comerç i establiments hostalers pogueren reactivar-se i pal·liar les possibles pèrdues ocasionades per la crisi sanitària”. “És moment de treballar per a eixir d’esta crisi totes i tots junts sense que ningú es quede enrere i, per això, des del grup municipal socialista d’Onda seguirem fent propostes que considerem adients per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha assenyalat.

A més a més, Huguet apunta que esta mesura es podria mantenir tots els mesos “amb la qual cosa, també s’aconseguiria fiançar la fidelitat a les compres i el consum proximitat”.

 

Huguet (PSPV-PSOE) exige a Ballester “medidas eficaces” para el comercio y la hostelería local como bonos descuentos para incentivar el consumo 

El portavoz del grupo municipal socialista lamenta que el equipo de gobierno del PP “no sume esfuerzos” para ayudar a dos de los sectores más castigados por la pandemia

Onda. 14/10/2020.- El portavoz del PSPV-PSOE de Onda, Ximo Huguet, exige a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, “medidas eficaces” para el comercio y hostelería local, y lamenta que “no sume esfuerzos” para ayudar a dos de los sectores más castigados por la pandemia.  

 

A este respeto, Huguet ha propuesto la puesta en marcha de unos bonos descuentos a través de los cuales incentivar las compras en el comercio local, bares y restaurantes esta Navidad. La medida consistiría en la compra de unos bonos por valor de 50 euros, pero por el que los vecinos y vecinas de Onda solo pagarían 25 euros. Los 25 euros restantes los aportaría el ayuntamiento”, ha explicado Huguet.

El portavoz del grupo municipal socialista señala que, para la campaña de Navidad, el ayuntamiento podría destinar una partida de 10.000 euros para esta iniciativa para que nuestro pequeño comercio y establecimientos hosteleros pudieran reactivarse y paliar las posibles pérdidas ocasionadas por la crisis sanitaria”. Es momento de trabajar para salir de esta crisis todas y todos juntos sin que nadie se quede atrás y, por eso, desde el grupo municipal socialista de Onda seguiremos haciendo propuestas que consideramos adecuadas para mejorar la calidad de vida de nuestros vecinos y vecinas”, ha señalado.Además, Huguet apunta que esta medida se podría mantener todos los meses con lo que también se conseguiría afianzar la fidelidad a las compras y el consumo de proximidad”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.