L’alcaldessa del PP Carmina Ballester perd tres milions d’euros en ajudes per a la rehabilitació del centre històric d’Onda

La regidora del grup municipal socialista Marta Piquer recorda que fins a novembre de 2018 i amb governs del partit socialista, es van iniciar 14 expedients “que van suposar una inversió de prop de 600.000 euros, que en un 80% van recaure en empreses i professionals locals”

Onda. 14/10/2020.- La regidora del PSPV-PSOE d’Onda Marta Piquer ha lamentat que l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, haja deixat perdre tres milions d’euros perquè no ha sol·licitat les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) en la seua present edició, amb el que els onders no podran accedir a estes inversions que estan subvencionades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i el Ministeri de Foment, i que en edicions anteriors “van ser sol·licitades per molts onders”.

Piquer ha recordat que, fins a novembre de 2018 i amb governs del partit socialista, es van iniciar 14 expedients “que van suposar una inversió per a la localitat de prop de 600.000 euros, que en un 80% van recaure en empreses i professionals de la localitat”. “Sens dubte, tota una injecció que Ballester ha deixat perdre, perquè està més preocupada en el brindis al sol i a enfrontar-se a les administracions que a aconseguir diners per a Onda”.

La regidora socialista ha lamentat que l’equip de govern popular “no aprofite estes iniciatives per a impulsar l’economia local, vist el bon nombre d’onders que van participar en les anteriors convocatòries i la quantitat de veïns i veïnes que van poder beneficiar-se en la rehabilitació dels seus habitatges”.

A més, Marta Piquer ha ressaltat la importància de les rehabilitacions, que són “essencials per a abordar les desigualtats socials”, a més que amb estes ajudes “es podia posar en marxa un bon nombre d’obres sense un gran cost per als propietaris”.

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda ha finalitzat dient que “és una pena que Ballester no aposte per la regeneració dels habitatges, per a la seua modernització i millora mediambiental, la qual cosa suposa també un impuls a la seguretat de la ciutadania, ja que se solucionen molts problemes de salubritat”.

La alcaldesa del PP Carmina Ballester pierde tres millones de euros en ayudas para la rehabilitación del centro histórico de Onda

La concejala del grupo municipal socialista Marta Piquer recuerda que hasta noviembre de 2018 y con gobiernos del partido socialista, se iniciaron 14 expedientes “que supusieron una inversión de cerca de 600.000 euros, que en un 80% recayeron en empresas y profesionales locales”

Onda. 14/10/2020.- La concejala del PSPV-PSOE de Onda Marta Piquer ha lamentado que la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, haya dejado perder tres millones de euros al no haber solicitado las ayudas del Área de Regeneración y Rehabilitación Urbana (ARRU) en su presente edición, con lo que los ondenses no podrán acceder a estas inversiones que están subvencionadas por la Conselleria de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio y el Ministerio de Fomento, y que en ediciones anteriores “fueron solicitadas por muchos ondenses”.

Piquer ha recordado que, hasta noviembre de 2018 y con gobiernos del partido socialista, se iniciaron 14 expedientes “que supusieron una inversión para la localidad de cerca de 600.000 euros, que en un 80% recayeron en empresas y profesionales de la localidad”. “Sin duda, toda una inyección que Ballester ha dejado perder, porque está más preocupada en el brindis al sol y en enfrentarse a las administraciones que en conseguir dinero para Onda”.

La edila socialista ha lamentado que el equipo de gobierno popular “no aproveche estas iniciativas para impulsar la economía local, visto el buen número de firmas ondenses que participaron en las anteriores convocatorias y la cantidad de ondenses que pudieron beneficiarse en la rehabilitación de sus viviendas”.

Además, Marta Piquer ha resaltado la importancia de las rehabilitaciones, que son “esenciales para abordar las desigualdades sociales”, además de que con estas ayudas “se podía poner en marcha un buen número de obras sin un gran coste para los propietarios”.

La concejala del PSPV-PSOE de Onda ha finalizado diciendo que “es una pena que Ballester no apueste por la regeneración de las viviendas, para su modernización y mejora medioambiental, lo que supone también un impulso a la seguridad de la ciudadanía, ya que se solucionan muchos problemas de salubridad”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.