El PSPV-PSOE d’Onda proposa per al pressupost de 2021 abaixar l’impost de construcció i augmentar la desinfecció d’espais públics

Huguet assenyala que “són temps difícils en els quals cal sumar” i confia que l’equip de govern accepte les mesures en lloc de “imposar” la seua majoria

Onda. 9/10/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda ha presentat una bateria de propostes perquè siguen incloses en el pressupost de 2021 amb l’objectiu d’aconseguir la recuperació econòmica i social que necessita la localitat com més prompte millor. Entre estes propostes destaquen l’augment de la desinfecció en via pública i la compra de màscares per a distribuir entre els veïns i, en l’àmbit fiscal, la reducció en un 50% d’impost de la construcció i l’augment de les ajudes a la rehabilitació d’habitatges amb bonificacions a la utilització del taulell. 

Tal com explica el portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, “esperem que Ballester accepte les nostres propostes i no impose la majoria absoluta com va fer l’any passat que no va acceptar cap de les nostres aportacions. Són moments complicats on tots hem de sumar i així ho hem demostrat durant este temps proposant més de 50 propostes a l’equip de govern del PP i que, lamentablement, no ha volgut escoltar”.

 

Així mateix, el PSPV-PSOE d’Onda també proposa en l’àmbit de les infraestructures incloure una partida de 500.000euros per a accessibilitat, escometre la segona fase de la canalització de la Rasa Sala, la reurbanització del carrer Sant Pere i carrer Riu Millars, i que han sigut paralitzades per l’alcaldessa del PP Carmina Ballester.

 

Altres propostes per al pressupost de 2021 són: reactivar les actuacions paralitzades per l’equip de govern del PP de l’1% Cultural al Castell, la construcció d’una bàscula per a camions, escometre la segona fase de la canalització de la Rasa Sala, l’ampliació del camí de Capamantos, l’equipament del parc Caní Carrer Segorbe i la construcció parc ciclista (Pumptrack). Cal assenyalar que totes estes mesures són demandes dels veïns d’Onda i així les han fetes arribar al grup municipal socialista a través de la campanya de pressupostos participatius ‘Jo Participe’ i reunions amb col·lectius.

 

El PSPV-PSOE de Onda propone para el presupuesto de 2021 bajar el impuesto de construcción y aumentar la desinfección de espacios públicos

 

Huguet señala que “son tiempos difíciles en los que hay que sumar” y confía en que el equipo de gobierno acepte las medidas en lugar de “imponer” su mayoría

 

Onda. 9/10/2020.- El PSPV-PSOE de Onda ha presentado una batería de propuestas para que sean incluidas en el presupuesto de 2021 con el objetivo de lograr la recuperación económica y social que necesita la localidad lo más rápidamente posible. Entre estas propuestas destacan el aumento de la desinfección en vía pública y la compra de mascarillas para distribuir entre los vecinos y, en el ámbito fiscal, la reducción en un 50% de impuesto de la construcción y el aumento de las ayudas a la rehabilitación de viviendas con bonificaciones a la utilización del azulejo. 

 

Tal como explica el portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, “esperamos que Ballester acepte nuestras propuestas y no imponga la mayoría absoluta como hizo el año pasado que no aceptó ninguna de nuestras aportaciones. Son momentos complicados donde todos tenemos que sumar y así lo hemos demostrado durante este tiempo proponiendo más de 50 propuestas al equipo de gobierno del PP y que, lamentablemente, no ha querido escuchar”.

 

Asimismo, el PSPV-PSOE de Onda también propone en el ámbito de las infraestructuras incluir una partida de 500.000€ para accesibilidad, acometer la segunda fase del encauzamiento de la Rasa Sala, la reurbanización de la calle San Pedro y calle Río Mijares, y que han sido paralizadas por la alcaldesa del PP Carmina Ballester.

 

Otras propuestas para el presupuesto de 2021 son: reactivar las actuaciones paralizadas por el equipo de gobierno del PP del 1% Cultural en el Castillo, la construcción de una báscula para camiones, acometer la segunda fase del encauzamiento de la Rasa Sala, la ampliación del camino de Capamantos, la equipación del parque Canino Calle Segorbe y la construcción parque ciclista (Pumptrack). Cabe señalar que todas estas medidas son demandas de los vecinos de Onda y así las han hecho llegar  al grupo municipal socialista a través de la campaña de presupuestos participativos ‘Jo Participe’ y reuniones con colectivos.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.