El PSPV-PSOE d’Onda insta l’alcaldessa del PP a reunir-se amb la Conselleria de Sanitat per a coordinar mesures que frenen els contagis

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, recorda a Ballester que l’actual situació d’excepcionalitat requerix la presa de decisions “des de la responsabilitat”

Onda. 6/10/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, a què es reunisca amb la Conselleria de Sanitat per a abordar i coordinar mesures per a frenar els contagis en la localitat, que ja superen el centenar (114). Tal com expliquen des de l’agrupació socialista municipal, l’actual situació d’excepcionalitat requerix la presa de decisions “des de la responsabilitat” i demanen a Ballester “estar a l’altura” de les circumstàncies “pel benestar dels nostres veïns i veïnes”.

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, assenyala que la Generalitat ja ha informat de les mesures que concernixen el seu àmbit de competències —com el tancament de les instal·lacions esportives i restringir les visites en el centre de dia i la residència— “però ara ha de ser l’equip de govern del Partit Popular el que complisca amb les seues obligacions i actue per a evitar l’expansió del virus”, assenyala.

Així mateix, Huguet exigix a Ballester que “es pose a treballar” en el que el portaveu socialista considera un assumpte “prioritari” i que és vetlar per la salut dels onders. “Ara no és el moment de la confrontació ni de disputes partidistes estèrils, ara és el moment d’unir tots els esforços a gestionar, de la millor manera possible, esta nova normalitat en la qual s’haurà de conviure amb el virus, i davant la qual s’han de prendre les mesures de prevenció oportunes per a evitar brots”, afirma.

Finalment, des del grup municipal socialista, demanen a Ballester que, “en lloc de tindre tanta insistència a anar contra totes les administracions en les quals governa el partit socialista per pura estratègia partidista, el que hauria de fer és centrar-se en el veritablement important que és el benestar dels nostres veïns i veïnes. Per això, des del grup municipal socialista, entenem que s’haurien de reforçar totes aquelles mesures que ajuden al control i prevenció dels contagis per Covid”. “Senyora Ballester, deixe el postureo i les fotos propagandístiques a un costat i comence a fer política en majúscula, la que està al servei dels i les ciutadanes, que és el que ens estan demanant els onders”, conclouen.

 

El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del PP a reunirse con la Conselleria de Sanitat para coordinar medidas que frenen los contagios

 

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, recuerda a Ballester que la actual situación de excepcionalidad requiere la toma de decisiones “desde la responsabilidad”

Onda. 6/10/2020.- El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, a que se reúna con la Conselleria de Sanitat para abordar y coordinar medidas para frenar los contagios en la localidad, que ya superan el centenar (114). Tal como explican desde la agrupación socialista municipal, la actual situación de excepcionalidad requiere la toma de decisiones “desde la responsabilidad” y piden a Ballester “estar a la altura” de las circunstancias “por el bienestar de nuestros vecinos y vecinas”.

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, señala que la Generalitat ya ha informado de las medidas que conciernen a su ámbito de competencias —como el cierre de las instalaciones deportivas y restringir las visitas en el centro de día y la residencia— “pero ahora tiene que ser el equipo de gobierno del Partido Popular el que cumpla con sus obligaciones y actúe para evitar la expansión del virus”, señala.

Asimismo, Huguet exige a Ballester que “se ponga a trabajar” en lo que el portavoz socialista considera un asunto “prioritario” y que es velar por la salud de los y las ondenses. “Ahora no es el momento de la confrontación ni de disputas partidistas estériles, ahora es el momento de emplear todos los esfuerzos en gestionar, de la mejor manera posible, esta nueva normalidad en la que se va a tener que convivir con el virus, y ante la que se tienen que tomar las medidas de prevención oportunas para evitar brotes”, añade.

Por último, desde el grupo municipal socialista, piden a Ballester que, “en lugar de tener tanta insistencia en ir contra todas las administraciones en las que gobierna el partido socialista por pura estrategia partidista, lo que debería hacer es centrarse en lo verdaderamente importante que es el bienestar de nuestros vecinos y vecinas. Por eso, desde el grupo municipal socialista, entendemos que se deberían reforzar todas aquellas medidas que ayuden al control y prevención de los contagios por Covid”. “Señora Ballester, deje el postureo y las fotos propagandísticas a un lado y empiece a hacer política en mayúscula, la que está al servicio de los y las ciudadanas, que es lo que nos están pidiendo las y los ondenses”, concluyen.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.