El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que l’equip de govern del PP deixe perdre milers d’euros d’inversió per al castell

L’alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester ha rebutjat la subvenció de més de 200.000 euros que va aconseguir el partit socialista i no ha demanat les ajudes de l’1,5% Cultural

Onda. 16/9/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que la mala gestió de l’alcaldessa del Partit Popular d’Onda, Carmina Ballester, supose la pèrdua de milers d’euros d’inversió per al castell d’Onda a través del programa de l’1,5% Cultural del ministeri de Foment.

Tal com explica la regidora socialista Marta Piquer, l’alcaldessa d’Onda, “no sols es permet el luxe de rebutjar la subvenció de més de 200.000 euros que aconseguim els socialistes en la passada legislatura sinó que, a més, ni tan sols s’ha presentat a les noves ajudes que el Ministeri de Foment va convocar el 30 de desembre de 2019, per a finançar treballs de conservació o enriquiment de béns immobles del Patrimoni Històric Espanyol, dins del Programa 1,5% Cultural”.

“Mentre altres poblacions veïnes com Betxí o l’Alcora sol·liciten estes ajudes, els i les ondenses veiem com la deixadesa de l’alcaldessa fa que es perden milers d’euros per al nostre castell”, assenyala la regidora.

Per a Piquer, “este fet demostra la mala gestió de Ballester en un assumpte tan important com és el turisme i, precisament ara, que és un dels sectors que més suport de les administracions necessita per a pal·liar els efectes de la pandèmia”.

“Invertir al castell redundaria en l’atracció de més turisme a la nostra població i major dinamització econòmica en la nostra població, la qual cosa pal·liaria les xifres d’aturats que han anat en augment en l’últim any —fins als 2.100 aturats—, la majoria d’ells del sector serveis. Per això, no entenem com Ballester torna a posar traves a esta inversió”, conclou Piquer.

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que el equipo de gobierno del PP deje perder miles de euros de inversión para el castillo

La alcaldesa del Partido Popular Carmina Ballester ha rechazado la subvención de más de 200.000 euros que consiguió el partido socialista y no ha pedido las ayudas del 1,5% Cultural

Onda. 16/9/2020.- El PSPV-PSOE de Onda lamenta que la mala gestión de la alcaldesa del Partido Popular de Onda, Carmina Ballester, suponga la pérdida de miles de euros de inversión para el castillo de Onda a través del programa del 1,5% Cultural del ministerio de Fomento.

Tal como explica la concejala socialista Marta Piquer, la alcaldesa de Onda, “no solo se permite el lujo de rechazar la subvención de más de 200.000 euros que conseguimos los socialistas en la pasada legislatura sino que, además, ni tan siquiera se ha presentado a las nuevas ayudas que el Ministerio de Fomento convocó el 30 de diciembre de 2019, para financiar trabajos de conservación o enriquecimiento de bienes inmuebles del Patrimonio Histórico Español, dentro del Programa 1,5% Cultural”.

“Mientras otras poblaciones vecinas como Betxí o l’Alcora solicitan estas ayudas, los y las ondenses vemos cómo la dejadez de la alcaldesa hace que se pierdan miles de euros para nuestro castillo”, añade la edila.

Para Piquer, “este hecho demuestra la mala gestión de Ballester en un asunto tan importante como es el turismo y, precisamente ahora, que es uno de los sectores que más apoyo de las administraciones necesita para paliar los efectos de la pandemia”.

“Invertir en el castillo redundaría en la atracción de más turismo a nuestra población y mayor dinamización económica en nuestra población, lo que paliaría las cifras de parados que han ido en aumento en el último año —hasta los 2.100 parados—, la mayoría de ellos del sector servicios. Por ello, no entendemos cómo Ballester vuelve a poner trabas a esta inversión”, concluye Piquer.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.