El PSPV-PSOE d’Onda demana “celeritat” a l’equip de govern del PP per a activar el programa d’inserció social i laboral per a majors de 45 anys

El portaveu municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que la gestió de l’anterior govern socialista ha permés renovar la subvenció de 133.000 euros concedida per la Generalitat

Onda. 11/9/2020.- El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, ha demanat a l’equip de govern del Partit Popular “la màxima celeritat” per a posar en marxa els itineraris d’inserció social i laboral per a persones majors de 45 anys, “en un moment en què la mala gestió del Partit Popular a Onda ha tornat a situar la taxa d’atur en més de 2.100 persones”. Huguet ha explicat que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tornat a subvencionar este programa, anomenat ’T’acompanyem’, “que es va estrenar en l’anterior legislatura amb el Govern socialista a Onda”.

Huguet confia que els populars “no posposen ni un sol dia l’inici d’un programa que guia en la cerca activa d’ocupació i aporta noves oportunitats laborals a gent que ho necessita”. L’anterior mandat va consolidar les polítiques socials i, amb especial atenció, les que contribuïxen a incrementar les oportunitats laborals. Segons recorda el regidor socialista, “en l’anterior legislatura es va impulsar este programa pensat en les persones amb dificultats d’inserció laboral, però també serveis com l’Agència d’Ocupació, l’assistència gratuïta a aturats o els incentius fiscals a empreses que contractaren persones en atur”.

“Totes estes iniciatives estaven encaminades a reduir les altes taxes d’atur que va deixar el Partit Popular a Onda i que aconseguim reduir al 14% a final de la passada legislatura. No obstant això, ara veiem com, de nou, la mala gestió de Ballester situa la taxa d’atur a Onda per damunt del 20%”, diu el portaveu del grup municipal socialista (GMS).

Huguet insistix en la importància de “no perdre ni un segon” per a gestionar esta subvenció i que es materialitze “com més prompte millor” per a oferir oportunitats laborals a les i els ondenses que més el necessiten. “Ja saben que s’ha concedit la subvenció després que s’haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat, que tindran personal especialitzat per a impulsar estos itineraris i tenen l’experiència de l’edició anterior pel que, ara, el que ha de fer l’actual equip de govern és deixar-se de tanta foto i titular i posar-se a treballar”, insistix el portaveu del GMS.

El PSPV-PSOE de Onda pide “celeridad” al equipo de gobierno del PP para activar el programa de inserción social y laboral para mayores de 45 años

El portavoz municipal socialista, Ximo Huguet, recuerda que la gestión del anterior gobierno socialista ha permitido renovar la subvención de 133.000 euros concedida por la Generalitat

Onda. 11/9/2020.- El portavoz del PSPV-PSOE de Onda, Ximo Huguet, ha pedido al equipo de gobierno del Partido Popular “la máxima celeridad” para poner en marcha los itinerarios de inserción social y laboral para personas mayores de 45 años, “en un momento en que la mala gestión del partido Popular en Onda ha vuelto a situar la tasa de paro en más de 2.100 personas”. Huguet ha explicado que la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas ha vuelto a subvencionar este programa, denominado ’T’acompanyem’, “que se estrenó en la anterior legislatura con el Gobierno socialista en Onda”.

Huguet confía en que los populares “no pospongan ni un solo día el inicio de un programa que guía en la búsqueda activa de empleo y aporta nuevas oportunidades laborales a gente que lo necesita”. El anterior mandato consolidó las políticas sociales y, con especial atención, las que contribuyen a incrementar las oportunidades laborales. Según recuerda el concejal socialista, “en la anterior legislatura se impulsó este programa pensado en las personas con dificultades de inserción laboral, pero también servicios como la Agencia de Empleo, la asistencia gratuita a desempleados o los incentivos fiscales a empresas que contratasen a personas en paro”.

“Todas estas iniciativas estaban encaminadas a reducir las altas tasas de paro que dejó el Partido Popular en Onda y que conseguimos reducir al 14% a final de la pasada legislatura. Sin embargo, ahora vemos cómo, de nuevo, la mala gestión de Ballester sitúa la tasa de paro en Onda por encima del 20%”, añade el portavoz del grupo municipal socialista (GMS).

Huguet insiste en la importancia de “no perder ni un segundo” para gestionar esta subvención y que se materialice “cuanto antes” para ofrecer oportunidades laborales a las y los ondenses que más lo necesitan. “Ya saben que se ha concedido la subvención después de que se haya publicado en el Diari Oficial de la Generalitat, que tendrán personal especializado para impulsar estos itinerarios y tienen la experiencia de la edición anterior por lo que, ahora, lo que debe hacer el actual equipo de gobierno es dejarse de tanta foto y titular y ponerse a trabajar” , insiste el portavoz del GMS.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.