El PSPV-PSOE d’Onda critica que l’alcaldessa del PP abandone el Pacte per l’Ocupació en el moment que més accions es necessiten per a reduir l’atur

Huguet advertix que amb esta “irresponsable decisió” els i les ondenses no podran accedir als cursos de formació i s’eliminarà el punt d’assessorament a pimes i emprenedors

Onda. 24/9/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda ha criticat que l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, haja decidit abandonar ara el Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics, just en el moment en el qual més accions es necessiten per a reduir l’atur en la localitat. L’eixida d’Onda del pacte s’emportarà a un ple extraordinari telemàtic convocat per a dilluns que ve 28 de setembre a les 10.00 hores.

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que el primer any de govern del PP ha suposat “més desocupació i desigualtat” a Onda, en pujar la xifra d’aturats en més de 500, fins a arribar als 2.139 aturats. És per això que Huguet lamenta que siga, “just ara, quan més ha pujat l’atur i quan estem immersos en la recuperació econòmica després de la pandèmia, quan a l’alcaldessa se li ha ocorregut la irresponsable decisió d’abandonar el pacte per l’ocupació”.

Huguet confia que esta “imprudent ocurrència” de Ballester no repercutisca de manera negativa en els i les ondenses que, a partir d’ara, no podran accedir als cursos de formació per al sector ceràmic, s’eliminarà de la població el punt d’assessorament a pimes i emprenedors i moltes de les empreses locals no podran acollir-se al projecte de transmissió d’empreses.

“Ballester està tirant per la borda el treball realitzat a través del consens durant els més de deu anys que Onda ha estat al pacte per l’ocupació, un organisme on el diàleg de tots els ajuntaments, independentment del color polític, han treballat conjuntament per les polítiques actives d’ocupació”, apunta Huguet.

Des del grup municipal socialista assenyalen que, “una vegada més, l’alcaldessa demostra amb la seua actitud la falta de lleialtat institucional” i critiquen que “només busque l’enfrontament en aquelles institucions on el Partit Popular no està”. “El pitjor de tot és que la nefasta gestió de Ballester la paguen tots els veïns i veïnes d’Onda”, conclouen.

 

El PSPV-PSOE de Onda critica que la alcaldesa del PP abandone el Pacto por el Empleo en el momento que más acciones se necesitan para reducir el paro

 

Huguet advierte que con esta “irresponsable decisión” los y las ondenses no podrán acceder a los cursos de formación y se eliminará el punto de asesoramiento a pymes y emprendedores

Onda. 24/9/2020.- El PSPV-PSOE de Onda ha criticado que la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, haya decidido abandonar ahora el Pacto Territorial por el Empleo de los municipios cerámicos, justo en el momento en el que más acciones se necesitan para reducir el paro en la localidad. La salida de Onda del pacto se llevará a un pleno extraordinario telemático convocado para el próximo lunes 28 de septiembre a las 10:00 horas.

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, recuerda que el primer año de gobierno del PP ha supuesto “más desempleo y desigualdad” en Onda, al subir la cifra de parados en más de 500, hasta llegar a los 2.139 desempleados. Es por ello que Huguet lamenta que sea, “justo ahora, cuando más ha subido el paro y cuando estamos inmersos en la recuperación económica tras la pandemia, cuando a la alcaldesa se le ha ocurrido la irresponsable decisión de abandonar el pacto por el empleo”.

Huguet confía en que esta “imprudente ocurrencia” de Ballester no repercuta de forma negativa en los y las ondenses que, a partir de ahora, no podrán acceder a los cursos de formación para el sector cerámico, se eliminará de la población el punto de asesoramiento a pymes y emprendedores y muchas de las empresas locales no podrán acogerse al proyecto de transmisión de empresas.

“Ballester está tirando por la borda el trabajo realizado a través del consenso durante los más de diez años que Onda ha pertenecido al pacto por el empleo, un organismo donde el diálogo de todos los ayuntamientos, independientemente del color político, han trabajado conjuntamente por las políticas activas de empleo”, apunta Huguet.

Desde el grupo municipal socialista señalan que, “una vez más, la alcaldesa demuestra con su actitud la falta de lealtad institucional” y critican que “solo busque el enfrentamiento en aquellas instituciones donde el Partido Popular no está”. “Lo peor de todo es que la nefasta gestión de Ballester la pagan todos los vecinos y vecinas de Onda”, concluyen.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.