El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que l’alcaldessa del PP abandone les polítiques d’ocupació en plena reconstrucció

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, critica que el Partit Popular haja permés hui en el ple que el municipi deixe de pertànyer al Pacte per l’Ocupació

Onda. 24/9/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, abandone les polítiques d’ocupació en ple procés de reconstrucció després de la pandèmia i després d’un primer any de govern del PP que ha suposat “més desocupació i desigualtat” a Onda, en pujar la xifra d’aturats en més de 500, fins a arribar als 2.139 aturats.

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, critica la “irresponsabilitat” del PP en permetre hui en el ple l’aprovació de l’eixida del municipi del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics, “just en el moment en el qual més ha pujat l’atur, quan estem immersos en la recuperació econòmica i quan més accions es necessiten per a reduir l’atur en la localitat”.

Huguet confia que esta “imprudent ocurrència” de Ballester no repercutisca de manera negativa en els i les ondenses que, a partir d’ara, no podran accedir als cursos de formació per al sector ceràmic, s’eliminarà de la població el punt d’assessorament a pimes i emprenedors i moltes de les empreses locals no podran acollir-se al projecte de transmissió d’empreses.

“Ballester està tirant per la borda el treball realitzat a través del consens durant els més de deu anys que Onda ha estat al pacte per l’ocupació, un organisme on el diàleg de tots els ajuntaments, independentment del color polític, han treballat conjuntament per les polítiques actives d’ocupació”, apunta Huguet.

Des del grup municipal socialista assenyalen que, “una vegada més, l’alcaldessa demostra amb la seua actitud la falta de lleialtat institucional” i critiquen que “només busque l’enfrontament en aquelles institucions on el Partit Popular no està i que aïlle a Onda de la resta de poblacions veïnes. Una política erràtica en la qual els principals perjudicats són els ciutadans i les ciutadanes d’Onda”.

 

El PSPV-PSOE de Onda lamenta que la alcaldesa del PP abandone las políticas de empleo en plena reconstrucción

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, critica que el Partido Popular haya permitido hoy en el pleno que el municipio deje de pertenecer al Pacto por el Empleo

Onda. 24/9/2020.- El PSPV-PSOE de Onda lamenta que la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, abandone las políticas de empleo en pleno proceso de reconstrucción tras la pandemia y después de un primer año de gobierno del PP que ha supuesto “más desempleo y desigualdad” en Onda, al subir la cifra de parados en más de 500, hasta llegar a los 2.139 desempleados.

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, critica la “irresponsabilidad” del PP al permitir hoy en el pleno la aprobación de la salida del municipio del Pacto Territorial por el Empleo de los municipios cerámicos, “justo en el momento en el que más ha subido el paro, cuando estamos inmersos en la recuperación económica y cuando más acciones se necesitan para reducir el paro en la localidad”.

Huguet confía en que esta “imprudente ocurrencia” de Ballester no repercuta de forma negativa en los y las ondenses que, a partir de ahora, no podrán acceder a los cursos de formación para el sector cerámico, se eliminará de la población el punto de asesoramiento a pymes y emprendedores y muchas de las empresas locales no podrán acogerse al proyecto de transmisión de empresas.

“Ballester está tirando por la borda el trabajo realizado a través del consenso durante los más de diez años que Onda ha pertenecido al pacto por el empleo, un organismo donde el diálogo de todos los ayuntamientos, independientemente del color político, han trabajado conjuntamente por las políticas activas de empleo”, apunta Huguet.

Desde el grupo municipal socialista señalan que, “una vez más, la alcaldesa demuestra con su actitud la falta de lealtad institucional” y critican que “solo busque el enfrentamiento en aquellas instituciones donde el Partido Popular no está”. “Lo peor de todo es que la nefasta gestión de Ballester la pagan todos los vecinos y vecinas de Onda y que aísle a Onda del resto de poblaciones vecinas. Una política errática en la que los principales perjudicados son los ciudadanos y las ciudadanas de Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.