Ribes (PSPV-PSOE): “Ballester es nega a crear ajudes econòmiques per a l’impuls del sector cultural d’Onda”

La regidora socialista lamenta que, una vegada més, l’alcaldessa del PP “deixe en el calaix de l’oblit als sectors més agreujats per la pandèmia”

Onda. 9/7/2020.- “Una vegada més, l’alcaldessa d’Onda del Partit Popular, Carmina Ballester, deixa en el calaix de l’oblit als sectors més agreujats per la pandèmia. Ja ho va fer amb les empreses de la construcció pujant-los l’ICIO, ho va fer amb els autònoms i autònomes als qui encara no ha pagat i, ara, també es nega a ajudar al sector de la cultura”.

Amb estes paraules, la regidora socialista Encarna Ribes lamenta que l’equip de govern del Partit Popular haja votat en contra de la moció presentada pel Grup Municipal Socialista (GMS) per a consensuar accions que ajuden al sector cultural local, tan agreujat pels efectes de la pandèmia. “L’alcaldessa del PP Carmina Ballester es nega a impulsar ajudes econòmiques per a crear projectes culturals locals demostrant així el seu nul interés per un dels sectors més afectats per la cancel·lació d’actes a causa de les mesures preses durant l’estat d’alarma per l’emergència sanitària”, assenyala Ribes.

El PSPV-PSOE d’Onda proposava convocar el Consell Local de Cultura “amb caràcter d’urgència” per a consensuar les accions a prendre per part de l’ajuntament en matèria cultural. Així mateix, demanava a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Onda recuperar la línia creada en l’anterior legislatura d’ajudes destinades a finançar projectes culturals locals amb una dotació pressupostària de 15.000 euros.

No obstant això, tal com explica la regidora socialista, “Ballester es nega a crear ajudes econòmiques per a crear projectes culturals locals. Precisament, quan més ho necessita el sector que està patint dramàtiques conseqüències en l’àmbit de la cultura i la vida cultural del nostre poble. Per això és tan important que, des de l’ajuntament, es promoguen mesures i iniciatives que ajuden a la reconstrucció també d’este sector”.

Ribes apunta que “no entenem com una mesura que pretén sumar i que és beneficiosa per als i les artistes locals i els i les veïnes d’Onda, el Partit Popular i l’alcaldessa, neguen a secundar-la”. La regidora socialista afirma que Ballester “està més preocupada a eixir en les fotos que a impulsar mesures reals que ajuden als nostres artistes locals”.

Ribes (PSPV-PSOE): “Ballester se niega a crear ayudas económicas para el impulso del sector cultural de Onda”

La concejala socialista lamenta que, una vez más, la alcaldesa del PP “deje en el cajón del olvido a los sectores más agraviados por la pandemia”

Onda. 9/7/2020.- “Una vez más, la alcaldesa de Onda del Partido Popular, Carmina Ballester, deja en el cajón del olvido a los sectores más agraviados por la pandemia. Ya lo hizo con las empresas de la construcción subiéndoles el ICIO, lo hizo con los autónomos y autónomas a quienes todavía no ha pagado y, ahora, también se niega a ayudar al sector de la cultura”.

Con estas palabras, la concejala socialista Encarna Ribes lamenta que el equipo de gobierno del Partido Popular haya votado en contra de la moción presentada por el Grupo Municipal Socialista (GMS) para consensuar acciones que ayuden al sector cultural local, tan agraviado por los efectos de la pandemia. “La alcaldesa del PP Carmina Ballester se niega a impulsar ayudas económicas para crear proyectos culturales locales demostrando así su nulo interés por uno de los sectores más afectados por la cancelación de actos debido a las medidas tomadas durante el estado de alarma por la emergencia sanitaria”, señala Ribes.

El PSPV-PSOE de Onda proponía convocar el Consell Local de Cultura “con carácter de urgencia” para consensuar las acciones a tomar por parte del ayuntamiento en materia cultural. Así mismo, pedía a la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Onda recuperar la línea creada en la anterior legislatura de ayudas destinadas a financiar proyectos culturales locales con una dotación presupuestaria de 15.000 euros.

No obstante, tal como explica la concejala socialista, “Ballester se niega a crear ayudas económicas para crear proyectos culturales locales. Precisamente, cuando más lo necesita el sector que está sufriendo dramáticas consecuencias en el ámbito de la cultura y la vida cultural de nuestro pueblo. Por eso es tan importante que, desde el ayuntamiento, se promuevan medidas e iniciativas que ayuden a la reconstrucción también de este sector”.

Ribes apunta que “no entendemos cómo una medida que pretende sumar y que es beneficiosa para los y las artistas locales y los y las vecinas de Onda, el Partido Popular y la alcaldesa, nieguen a apoyarla”. La concejala socialista afirma que Ballester “está más preocupada en salir en las fotos que en impulsar medidas reales que ayudan a nuestros artistas locales”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.