Blaya (PSPV-PSOE) demana convocar el Consell de Festes i acabar amb la incertesa alimentada pel PP d’Onda sobre la celebració de El Salvador i la Fira

El regidor socialista lamenta que l’alcaldessa popular Carmina Ballester encara no haja donat resposta als qui estan esperant per a comprar o no bous o realitzar orquestres

Onda. 10/7/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda ha demanat a l’equip de govern convocar el Consell de Festes amb l’objectiu de poder prendre decisions “consensuades” quant a les festes. La petició es va fer per part del grup municipal socialista en el ple celebrat dimarts passat tenint en compte que, des que governa el Partit Popular, el Consell de Festes no s’ha convocat. Davant esta situació, el regidor socialista Asensio Blaya lamenta que, “novament, el màxim organisme consultiu de festes d’Onda és menyspreat quan governa el PP”.

Blaya explica que “en esta situació de pandèmia que vivim són molts els col·lectius festius d’Onda que es pregunten si va haver-hi festes de El Salvador o la Fira i molts d’ells esperen respostes per a comprar o no bous o realitzar orquestres”. “No obstant això, ens trobem davant un govern local que manté la incertesa i no dóna resposta a les preguntes de la ciutadania. No entenem el silenci de l’alcaldessa sobre este tema i que, quan se li pregunte, tire pilotes fora”, apunta.

“Des del grup municipal socialista hem sol·licitat la convocatòria del Consell de Festes per a prendre decisions consensuades amb tots els actors i col·lectius festius perquè entenem que és necessari saber, com més aviat millor, si hi haurà festes o no i acabar amb la incertesa que l’alcaldessa del Partit Popular està generant entre els veïns d’Onda”, conclou Blaya.

Blaya (PSPV-PSOE) pide convocar el Consell de Festes y acabar con la incertidumbre alimentada por el PP de Onda sobre la celebración de El Salvador y la Fira

El concejal socialista lamenta que la alcaldesa popular Carmina Ballester aún no haya dado respuesta a quienes están esperando para comprar o no toros o realizar orquestas

Onda. 10/7/2020.- El PSPV-PSOE de Onda ha pedido al equipo de gobierno convocar el Consell de Festes con el objetivo de poder tomar decisiones “consensuadas” en cuanto a las fiestas. La petición se hizo por parte del grupo municipal socialista en el pleno celebrado el pasado martes habida cuenta de que, desde que gobierna el Partido Popular, el Consell de Festes no se ha convocado. Ante esta situación, el concejal socialista Asensio Blaya lamenta que, “nuevamente, el máximo organismo consultivo de fiestas de Onda es ninguneado cuando gobierna el PP”.

Blaya explica que “en esta situación de pandemia que vivimos son muchos los colectivos festivos de Onda que se preguntan si va haber fiestas de El Salvador o la Fira y muchos de ellos esperan respuestas para comprar o no toros o realizar orquestas”. “Sin embargo, nos encontramos ante un gobierno local que mantiene la incertidumbre y no da respuesta a las preguntas de la ciudadanía. No entendemos el silencio de la alcaldesa sobre este tema y que, cuando se le pregunte, tire balones fuera”, apunta.

“Desde el grupo municipal socialista hemos solicitado la convocatoria del Consell de Festes para tomar decisiones consensuadas con todos los actores y colectivos festivos porque entendemos que es necesario saber, cuánto antes, si va a haber fiestas o no y acabar con la incertidumbre que la alcaldesa del Partido Popular está generando entre los vecinos de Onda”, concluye Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.