Onda rep 114.577 euros del fons COVID de la Diputació de Castelló

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, assenyala que amb la Diputació del Canvi “els ajuntaments estan rebent més diners que mai”

Onda. 29/6/2020.- L’Ajuntament d’Onda rebrà 114.577 euros del Pla Reactiva enfront de la COVID-19 de la Diputació de Castelló, dotat amb més de 9 milions d’euros, i que dimarts passat va ser aprovat per unanimitat en el ple. Tal com apunta el portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, amb la Diputació del Canvi “els ajuntaments estan rebent més diners que mai per a dotar de majors recursos econòmics als nostres municipis”. Així mateix, Huguet assenyala que el fons COVID, impulsat per la Diputació del Canvi, “és un exemple més de l’excel·lent i responsable gestió que està realitzant l’administració provincial des del minut un de l’emergència sanitària”.

“Va ser la primera diputació a coordinar la compra de material de protecció, va facilitar la desinfecció en els municipis a través del Consorci Provincial de Bombers i, ara, conscients de la necessitat d’alleujar la difícil situació financera dels municipis de la província a causa de l’efecte de la pandèmia, ha tirat avant, amb el suport de tots els grups, este pla amb el qual els ajuntaments, segons el seu nombre d’habitants, rebran fins a 241.000 euros per a despeses extraordinàries generades per la COVID-19”, apunta Huguet.

El portaveu del grup municipal socialista posa l’accent que “estes ajudes econòmiques permetrà als municipis complir amb les seues obligacions econòmiques i assegurarà la lluita contra els perjudicis ocasionats per la pandèmia de la COVID-19”.
Cal assenyalar que tindran la consideració de despeses subvencionables les despeses corrents en béns i serveis i personal, que tinguen per objecte fer front a les situacions extraordinàries derivades de la pandèmia i l’adaptació a la nova normalitat.


Onda recibe 114.577 euros del fondo COVID de la Diputación de Castelló

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, señala que con la Diputación del Cambio “los ayuntamientos están recibiendo más dinero que nunca”

Onda 29/6/2020.- El Ayuntamiento de Onda recibirá 114.577 euros del Plan Reactiva frente a la COVID-19 de la Diputación de Castelló, dotado con más de 9 millones de euros, y que el pasado martes fue aprobado por unanimidad en el pleno. Tal como apunta el portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, con la Diputación del Cambio “los ayuntamientos están recibiendo más dinero que nunca para dotar de mayores recursos económicos en nuestros municipios”. Así mismo, Huguet señala que el fondo COVID, impulsado por la Diputación del Cambio, “es un ejemplo más del excelente y responsable gestión que está realizando la administración provincial desde el minuto uno de la emergencia sanitaria”.

“Fue la primera diputación en coordinar la compra de material de protección, facilitó la desinfección en los municipios a través del Consorcio Provincial de Bomberos y, ahora, conscientes de la necesidad de aliviar la difícil situación financiera de los municipios de la provincia debido a los efectos de la pandemia, ha sacado adelante, con el apoyo de todos los grupos, este plan con por el que los ayuntamientos, según su número de habitantes, recibirán hasta 241.000 euros para gastos extraordinarios generados por la COVID-19”, apunta Huguet.

El portavoz del grupo municipal socialista hace hincapié en que “estas ayudas económicas permitirá a los municipios cumplir con sus obligaciones económicas y asegurará la lucha contra los perjuicios ocasionados por la pandemia de la COVID-19”.

Cabe señalar que tendrán la consideración de gastos subvencionables los gastos corrientes en bienes y servicios y personal, que tengan por objeto hacer frente a las situaciones extraordinarias derivadas de la pandemia y la adaptación a la nueva normalidad.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.