Huguet (PSPV-PSOE) recorda a l’alcaldessa Carmina Ballester que la Diputació de Moliner sempre va donar l’esquena al castell d’Onda

El portaveu municipal socialista assenyala que si la fortalesa és accessible “és gràcies a la Generalitat governada pel partit socialista”

Onda. 30/6/2020.- El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, recorda a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, que la Diputació de Javier Moliner “sempre va donar l’esquena al castell ondense”. És per això que Huguet ha mostrat la seua sorpresa amb què l’equip de govern del PP d’Onda “no haguera tingut tant d’interés a millorar i promocionar el castell quan, precisament, el seu partit estava en la Diputació de Castelló”. Huguet contesta així a l’alcaldessa del PP, Carmina Ballester, qui ara demana a l’administració provincial que promocione la fortificació “quan el seu partit en el govern la va tindre totalment ignorada i a penes va aportar 3.000 euros per a les obres de millora”. A més, Huguet ha assenyalat que “la Diputació del Canvi de José Martí ja està preparant una nova campanya promocional de la província”.

Huguet també han manifestat la seua “alegria” amb què l’alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester “traga pit amb la inversió heretada del govern del partit socialista i que va permetre que el castell d’Onda fóra el primer accessible a la província de Castelló”. “Una inversió que en el seu moment el Partit Popular tant va criticar i que ara enalteixen, la qual cosa ens alegra i confiem servisca perquè el PP invertisca en el principal referent patrimonial i turístic de la localitat, com és el castell”, diu Huguet.

El portaveu del grup municipal socialista assenyala que va ser en l’anterior legislatura, amb el partit socialista governant a l’ajuntament, quan es van aconseguir les subvencions del Fons FEDER de la Generalitat per a fer accessible el castell, un projecte que va costar 160.000 euros i per al qual la Diputació de Partit Popular només va col·laborar amb 3.000 euros”.

Des del PSPV-PSOE d’Onda recorden al PP que la millor manera de promocionar el castell és “invertint en ell i no perdent inversions de més de 400.000 euros com la de l’1,5% Cultural, com ha fet l’actual alcaldessa”.

Huguet (PSPV-PSOE) recuerda a la alcaldesa Carmina Ballester que la Diputación de Moliner siempre dio la espalda al castillo de Onda

El portavoz municipal socialista señala que si la fortaleza es accesible “es gracias la Generalitat gobernada por el partido socialista”

Onda. 30/6/2020.- El portavoz del PSPV-PSOE de Onda, Ximo Huguet, recuerda a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, que la Diputación de Javier Moliner “siempre dio la espalda al castillo dondense”. Es por ello que Huguet ha mostrado su sorpresa con que el equipo de gobierno del PP de Onda “no hubieran tenido tanto interés en mejorar y promocionar el castillo cuando, precisamente, su partido estaba en la Diputación de Castelló”. Huguet contesta así a la alcaldesa del PP, Carmina Ballester, quien ahora pide a la administración provincial que promocione la fortificación “cuando su partido en el gobierno la tuvo totalmente ignorada y apenas aportó 3.000 euros para las obras de mejora”. Además, Huguet ha señalado que “la Diputación del Cambio de José Martí ya está preparando una nueva campaña promocional de la provincia”.

Huguet también han manifestado su “alegría” con que la alcaldes del Partido Popular Carmina Ballester “saque pecho con la inversión heredada del gobierno del partido socialista y que permitió que el castillo de Onda fuera el primero accesible en la provincia de Castelló”. “Una inversión que en su día el Partido Popular tanto criticó y que ahora enaltecen, lo que nos alegra y confíamos sirva para que el PP invierta en el principal referente patrimonial y turístico de la localidad, como es el castillo”, añade Huguet.

El portavoz del grupo municipal socialista señala que fue en la anterior legislatura, con el partido socialista gobernando en el ayuntamiento, cuando se consiguieron las subvenciones del Fondo FEDER de la Generalitat para hacer accesible el castillo, un proyecto que costó 160.000 euros y para el que la Diputación de Partido Popular solo colaboró con 3.000 euros”.

Desde el PSPV-PSOE de Onda recuerdan al PP que la mejor forma de promocionar el castillo es “invirtiendo en él y no perdiendo inversiones de más de 400.000 euros como la del 1,5% Cultural, como ha hecho la actual alcaldesa”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.