El PSPV-PSOE d’Onda sol·licita a l’equip de govern del PP que reprenga l’agenda cultural amb totes les garanties de seguretat

La regidora socialista Encarna Ribes lamenta que a Onda “hem anat per darrere de la gran majoria de pobles veïns quant a la reactivació de serveis”

Onda. 23/6/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda insta l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, al fet que reprenga els actes culturals en la localitat complint amb totes les garanties de control i prevenció de la COVID-19 establerts en la nova normalitat. Referent a això, la regidora socialista Encarna Ribes denuncia la “passivitat” de l’actual equip de govern, i la seua “lentitud” en la presa de decisions tenint en compte que “des del govern central ja es permeten realitzar activitats culturals amb les mesures de seguretat apropiades i distanciament social”.

Ribes lamenta que esta situació “no és nova”, ja que a Onda “hem anat per darrere de la gran majoria de pobles veïns quant a la reactivació de serveis, com ha sigut el cas del Centre de Dia, el mercat exterior, els parcs infantils i les instal·lacions esportives, l’activació de les quals s’ha vist demorada perquè l’equip de govern del PP ha sigut incapaç de gestionar i articular una desescalada en l’àmbit local”. “Segons les normatives de seguretat ja fa setmanes que podríem haver gaudit de tots estos serveis”, afirma Ribes.

Per als socialistes, la represa de les activitats culturals és “un impuls” per a la dinamització econòmica de la localitat en els mesos d’estiu. No obstant això, “ens trobem davant una alcaldessa més preocupada per la foto i el titular que a recuperar el que veritablement importa als ondeses, i que és tornar a una vida la més normalitzada i segura possible dins de la situació la COVID-19 que estem passant”, afirma la regidora socialista d’Onda.

Des del grup municipal socialista recorden que en el pacte ‘Tots Per Onda’ es va aprovar per unanimitat impulsar el talent del sector cultural ondense, “en este moment en què tots i totes hem de treballar units pel nostre poble”. “Tenint en compte que el PP encara no ha fet res sobre este tema, des del partit socialista oferim la nostra experiència en programació cultural per a aportar idees a l’equip de govern de Ballester, perquè dóna la sensació que no saben per on començar”, assenyala la regidora del grup municipal socialista.

Finalment, Ribes espera que les propostes dels socialistes “no siguen ignorades i que la senyora Ballester deixe de viure de la bona herència rebuda de l’anterior equip de govern socialista, i es pose a treballar de veritat pel sector cultural local”, finalitza la regidora socialista.

El PSPV-PSOE de Onda solicita al equipo de gobierno del PP que reanude la agenda cultural con todas las garantías de seguridad

La concejala socialista Encarna Ribes lamenta que en Onda “hemos ido por detrás de la gran mayoría de pueblos vecinos en cuanto a la reactivación de servicios”

Onda. 23/6/2020.- El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, a que reanude los actos culturales en la localidad cumpliendo con todas las garantías de control y prevención de la COVID-19 establecidos en la nueva normalidad. A este respecto, la concejal socialista Encarna Ribes denuncia la “pasividad” del actual equipo de gobierno, y su “lentitud” en la toma de decisiones habida cuenta que “desde el gobierno central ya se permiten realizar actividades culturales con las medidas de seguridad apropiadas y distanciamiento social”.

Ribes lamenta que esta situación “no es nueva” ya que en Onda “hemos ido por detrás de la gran mayoría de pueblos vecinos en cuanto a la reactivación de servicios, com ha sido el caso del Centro de Día, el mercado exterior, los parques infantiles y las instalaciones deportivas, cuya activación se ha visto demorada porque el equipo de gobierno del PP ha sido incapaz de gestionar y articular una desescalada en el ámbito local”. “Según las normativas de seguridad ya hace semanas que podríamos haber disfrutado de todos estos servicios”, añade Ribes.

Para los socialistas, la reanudación de las actividades culturales es “un impulso” para la dinamización económica de la localidad en los meses de verano. Sin embargo, “nos encontramos ante una alcaldesa más preocupada por la foto y el titular que en recuperar lo que verdaderamente importa a los ondeses, y que es volver a una vida lo mas normalizada y segura posible dentro de la situación la COVID-19 que estamos pasando”, afirma la concejal socialista de Onda.

Desde el grupo municipal socialista recuerdan que en el pacto ‘Tots Per Onda’ se aprobó por unanimidad impulsar el talento del sector cultural ondense, “en este momento en que todos y todas debemos trabajar codo con codo por nuestro pueblo”. “Teniendo en cuenta que el PP todavía no ha hecho nada al respecto, desde el partido socialista ofrecemos nuestra experiencia en programación cultural para aportar ideas al equipo de gobierno de Ballester, pues da la sensación que no saben por dónde empezar”, señala la edila del grupo municipal socialista.

Por último, Ribes espera que las propuestas de los socialistas “no caigan en saco roto y que la señora Ballester deje de dormirse en los laureles y de vivir de la buena herencia recibida del anterior equipo de gobierno socialista, y se ponga a trabajar de verdad por el sector cultural local”, finaliza la concejal socialista.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.