El PSPV-PSOE d’Onda insta l’alcaldessa que òbriga el centre de dia amb totes les garanties

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que estes instal·lacions ja es poden estar en funcionament des del passat 1 de juny

Onda. 15/6/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda insta l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, al fet que òbriga el centre de dia amb totes les garanties d’higiene i salubritat per a així poder reprendre l’assistència als usuaris i usuàries. El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que des del dia 1 de juny —fase 2— “els centres de dia i centres integrals de majors podien reiniciar les teràpies de rehabilitació així com, progressivament, els serveis que ofereixen als majors de la població, segons la resolució de la Generalitat Valenciana”. “No obstant això, a Onda, romanen tancats i el personal continua en ERTE, a més que les famílies dels usuaris segueixen sense saber quan podran tornar els usuaris als centres”, lamenta Huguet.

El portaveu municipal socialista considera que esta situació “perjudica seriosament els majors d’Onda que van veure interrompudes les seues teràpies per l’estat d’alarma i que, ara, a causa de la incapacitat de l’equip de govern de Ballester a posar en marxa un pla de desescalada en l’àmbit local amb totes les garanties de seguretat i prevenció, veuen com este servei essencial per a la seua salut segueix interromput”.

Per això, des del grup municipal socialista demanen a Ballester que tinga en compte a este sector de la població, d’especial vulnerabilitat i que necessiten una atenció especial, i active com més prompte millor un pla que facilite el retorn dels i les usuàries al centre, garantint la seua seguretat”.

El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa a que abra el centro de día con todas las garantías

El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, recuerda que estas instalaciones ya pueden estar en funcionamiento desde el pasado 1 de junio

Onda. 15/6/2020.- El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, a que abra el centro de día con todas las garantías de higiene y salubridad para así poder retomar la asistencia a los usuarios y usuarias. El portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, recuerda que desde el día 1 de junio —fase 2— “los centros de dia y centros integrales de mayores podían reiniciar las terapias de rehabilitación así como, progresivamente, los servios que ofrecen a los mayores de la población, según la resolución de la Generalitat Valenciana”. “Sin embargo, en Onda, permanecen cerrados y el personal continúa en ERTE, además de que las familias de los usuarios siguen sin saber cuándo podrán volver los usuarios a los centros”, añade Huguet.

El portavoz municipal socialista considera que esta situación “perjudica seriamente a los mayores de Onda que vieron interrumpidas sus terapias por el estado de alarma y que, ahora, debido a la incapacidad del equipo de gobierno de Ballester en poner en marcha un plan de desescalada a nivel local con todas las garantías de seguridad y prevención, ven cómo este servicio esencial para su salud sigue interrumpido”.

Por ello, desde el grupo municipal socialista piden a Ballester “que tenga en cuenta a este sector de la población, de especial vulnerabilidad y que necesitan de una atención especial, y active cuanto antes un plan que facilite el retorno de los y las usuarias al centros, garantizando su seguridad”.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.