El PSPV-PSOE d’Onda mostra la seua lleialtat donant suport a la declaració institucional per a fer front a la pandèmia

Huguet assenyala que, “ara més que mai és necessària la unitat de tots els partits per fer front als efectes de la COVID-19”

Onda. 13/5/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda han mostrat el seu suport a la declaració institucional aprovada en la sessió plenària celebrada hui en considerar que “és necessari, ara més que mai, una unitat de tots els partits per fer front a l’emergència sanitària de la COVID-19 i els seus efectes”, ha manifestat el portaveu del Grup Municipal Socialista (GMS), Ximo Huguet.

Huguet ha assenyalat que “donem suport a esta declaració institucional per responsabilitat i lleialtat amb la ciutadania, tot i que el document final no arrepleguen les propostes que els socialistes hem fet arribar a l’equip de govern del Partit Popular”.

Cal recordar que des del grup municipal socialista s’han presentat 13 mesures per a fer front a la crisi de la pandèmia. No obstant això, “de les tretze mesures només tres han sigut arreplegades en el document final. S’han obviat propostes que considerem fonamentals com l’escola de conciliació de 6 a 12 anys, les ajudes a establiments per adaptar-se a la nova normativa sanitària per la COVID-19, i tampoc apareix la rebaixa de l’impost de la construcció (ICIO), ni l’eliminació de la taxa durant l’any 2020 a les terrasses”.

Així mateix, Huguet ha explicat que el document “incorpora molt poques mesures extraordinàries perquè la majoria de les que es proposen ja estaven plantejades en el pressupost ordinari de 2020”. “No obstant tot això, donem el nostre suport per lleialtat amb els veïns i veïnes d’Onda. I també estarem vigilants perquè este document que hui aprovem no es quede només en la foto i el ‘postureo’ del moment, sinó que es complisquen els 33 punts que en ell s’arrepleguen”, ha conclòs Huguet.

El PSPV-PSOE de Onda muestra su lealtad apoyando la declaración institucional para hacer frente a la pandemia

Huguet señala que, “ahora más que nunca es necesaria la unidad de todos los partidos para hacer frente a los efectos de la COVID-19”

Onda. 13/5/2020.- El PSPV-PSOE de Onda han mostrado su apoyo a la declaración institucional aprobada en la sesión plenaria celebrada hoy al considerar que “es necesario, ahora más que nunca, la unidad de todos los partidos para hacer frente a la emergencia sanitaria de la COVID-19 y sus efectos”, ha manifestado el portavoz del Grupo Municipal Socialista (GMS), Ximo Huguet.

Huguet ha señalado que “apoyamos esta declaración institucional por responsabilidad y lealtad con la ciudadanía, a pesar de que el documento final no recogen las propuestas que los socialistas hemos hecho llegar al equipo de gobierno del Partido Popular”.

Hay que recordar que desde el grupo municipal socialista se han presentado 13 medidas para hacer frente a la crisis de la pandemia. Sin embargo, “solo tres han sido recogidas en el documento final. Se han obviado propuestas que consideramos fundamentales como la escuela de conciliación de 6 a 12 años, las ayudas a establecimientos para adaptarse a la nueva normativa sanitaria por la COVID-19, y tampoco aparece la rebaja del impuesto de la construcción (ICIO), ni la eliminación de la tasa durante el año 2020 a las terrazas”.

Así mismo, Huguet ha explicado que el documento “incorpora muy pocas medidas extraordinarias porque la mayoría de las que se proponen ya estaban planteadas en el presupuesto ordinario de 2020”. “No obstante, damos nuestro apoyo por lealtad con los vecinos y vecinas de Onda. Y también estaremos vigilantes para que este documento que hoy aprobamos no se quede solo en la foto y el ‘postureo’ del momento, sino que se cumplan los 33 puntos que en él se recogen”, ha concluido Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.