El PSPV-PSOE d’Onda denuncia que Ballester només ha pagat el 0,4% de les ajudes promeses als autònoms

El PSPV-PSOE d’Onda denuncia que Ballester només ha pagat el 0,4% de les ajudes promeses als autònoms

La regidora del grup municipal socialista Silvia Cerdà lamenta que sols 18 dels més de 400 sol·licitants han rebut la subvenció

Onda. 29/5/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que, setanta dies després de l’anunci de les ajudes als autònoms, l’alcaldessa d’Onda del Partit Popular, Carmina Ballester, només haja concedit un 0,4% del milió d’euros promés, dels que tan sols s’han beneficiat 18 dels més de 400 autònoms i autònomes que les han sol·licitat.

La regidora del Grup Municipal Socialista d’Onda Silvia Cerdà assenyala que “mentre molts comerciants han rebut les ajudes de la Generalitat Valenciana o del Govern d’Espanya, les de l’ajuntament arriben tard i malament, a més que molts dels autònoms s’han vist obligats a renunciar a les ajudes municipals a causa de la incompatibilitat d’estes”.

“Les presses de l’alcaldessa del PP per aconseguir el titular, ha impedit que molts dels nostres comerciants puguen fer compatible l’ajuda municipal amb la d’altres administracions”, lamenta Cerdà. Així mateix, a esta incompatibilitat se suma “la incapacitat de gestió d’este equip de govern del Partit Popular que fa que les ajudes arriben tard, perquè tan sols s’ha pagat el 0,4% del milió d’euros promés”.

Cerdà afirma que “més de 400 autònoms se senten enganyats per este equip de govern que els va prometre ajudes en els primers dies de l’estat d’alarma i quasi setanta dies després no han vist ni un cèntim. Però clar, ens trobem davant un equip de govern que prefereix la foto i el titular i pujar impostos abans que gestionar bé l’ajuntament”.

El PSPV-PSOE de Onda denuncia que Ballester solo ha pagado el 0,4% de las ayudas prometidas a los autónomos

La regidora del grupo municipal socialista Silvia Cerdà lamenta que solo 18 de los más de 400 solicitantes han recibido la subvención

Onda. 29/5/2020.- El PSPV-PSOE de Onda lamenta que, setenta días después del anuncio de las ayudas a los autónomos, la alcaldesa de Onda del Partido Popular, Carmina Ballester, solo haya concedido un 0,4% del millón de euros prometido, de los que tan solo se han beneficiado 18 de los más de 400 autónomos y autónomas que las han solicitado.

La concejala del Grupo Municipal Socialista de Onda Silvia Cerdá señala que “mientras muchos comerciantes han recibido las ayudas de la Generalitat Valenciana o del Gobierno de España, las del ayuntamiento llegan tarde y mal, además de que muchos de los autónomos se han visto obligados a renunciar a las ayudas municipales debido a la incompatibilidad de las mismas”.

“Las prisas de la alcaldesa del PP por conseguir el titular, ha impedido que muchos de nuestros comerciantes puedan hacer compatible la ayuda municipal con la de otras administraciones”, lamenta Cerdá. Asimismo, a esta incompatibilidad se suma “la incapacidad de gestión de este equipo de gobierno del Partido Popular que hace que las ayudas lleguen tarde, pues tan solo se ha pagado el 0,4% del millón de euros prometido”.

Cerdá afirma que “más de 400 autónomos se sienten engañados por este equipo de gobierno que les prometió ayudas en los primeros días del estado de alarma y casi 70 días después no han visto ni un céntimo. Pero claro, nos encontramos ante un equipo de gobierno que prefiere la foto y el titular y subir impuestos antes que gestionar bien el ayuntamiento”.


Juan José Rubio Silvestre

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.