El PSPV-PSOE d’Onda sol·licita un augment dels convenis amb associacions amb finalitats socials i ONGs

Arroyo argumenta la necessitat de reforçar serveis com el repartiment d’aliments, el menjador social i l’atenció a persones amb el risc d’exclusió

Onda. 24/4/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda ha sol·licitat per registre d’entrada l’augment dels convenis amb associacions i ONGs locals que es dediquen a l’atenció socials, i que en estos moments estan ajudant amb diferents programes i accions per a fer front a la crisi de la Covid-19.

La regidora del Grup Municipal Socialista (GMS) Tere Arroyo assenyala que “moltes d’elles s’han vist desbordades per l’augment de gent que han d’atendre, i és necessari reforçar el servei que donen als ciutadans d’Onda, en un moment d’extrema gravetat en la qual ens trobem”.

En este sentit els socialistes han sol·licitat que s’augmenten els convenis que l’ajuntament té amb Càritas i la Parròquia Sant Bartolomé encarregades d’atendre veïns amb vulnerabilitat a través del repartiment d’aliments i el menjador social, respectivament.

Els socialistes també han demanat que la Creu Roja Local i l’ONG Quisqueya, totes dues encarregades d’atendre persones en risc d’exclusió social, vegen reforçats els seus convenis per a garantir un millor servei.

Arroyo recorda que esta proposta ja la van fer arribar fa més d’un mes a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, “però segueix sense escoltar les nostres aportacions”. “Seguirem amb la mà tendida a l’equip de govern, treballant conjuntament per a véncer a este virus i afrontar la crisi econòmica i social amb les millors garanties per al poble d’Onda”, diu la regidora socialista.

 

El PSPV-PSOE de Onda solicita un aumento de los convenio con asociaciones con fines sociales y ONGs

Arroyo argumenta la necesidad de reforzar servicios como el reparto de alimentos, el comedor social y la atención a personas con riesgo de exclusión

Onda. 24/4/2020.- El PSPV-PSOE de Onda ha solicitado por registro de entrada el aumento de los convenios con asociaciones y ONGs locales que se dedican a fines sociales, y que en estos momentos están ayudando con diferentes programas y acciones para hacer frente a la crisis del Covid-19.

La concejala del Grupo Municipal Socialista (GMS) Tere Arroyo señala que “muchas de ellas se han visto desbordadas por el aumento de gente que tienen que atender, y es necesario reforzar el servicio que dan a los ciudadanos de Onda, en un momento de extrema gravedad en la que nos encontramos”.

En este sentido los socialistas han solicitado que se aumenten los convenios que el ayuntamiento tiene con Cáritas y la Parroquia San Bartolomé encargadas de atender a vecinos con vulnerabilidad a través del reparto de alimentos y el comedor social, respectivamente.

Los socialistas también han pedido que la Cruz Roja Local y la ONG Quisqueya, ambas encargadas de atender a personas en riesgo de exclusión social, vean reforzados sus convenios para garantizar un mejor servicio.

Arroyo recuerda que esta propuesta ya la hicieron llegar hace más de un mes a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, “pero sigue sin escuchar nuestras aportaciones”. “Vamos a seguir con la mano tendida al equipo de gobierno, trabajando conjuntamente para vencer a este virus y afrontar la crisis económica y social con las mejores garantías para el pueblo de Onda”, añade la concejala socialista.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.