Cerdá insta a l’alcaldessa del PP d’Onda a què pague les ajudes a autònoms i autònomes que va anunciar fa dos mesos

La regidora socialista lamenta que la gestió de Ballester de la crisi de la Covid-19 es limite “a anunciar mesures que no aplica i a pujar els impostos”

Onda. 28/4/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, a què pague les ajudes als autònoms i autònomes, “que havia promés fa dos mesos, i que encara no ha fet efectives”. La regidora del Grup Municipal Socialista (GMS), Silvia Cerdá, critica que la gestió de l’Ajuntament d’Onda en la crisi de la Covid-19 “s’estiga limitant a donar titulars de mesures que després no duu a terme, promeses que no compleix i, damunt, puja l’impost de construccions fins a un 200%”.

Cerdá lamenta que Ballester “estiga donant l’esquena als sectors productius de la població, no ajudant als autònoms i pujant impostos com l’ICIO, que són un clar fre al motor econòmic d’Onda”. “I també és lamentable que just en este moment d’excepcionalitat l’alcaldessa del PP aprofite per a fer populisme i demagògia en lloc de gestionar amb lleialtat i responsabilitat”, assenyala la regidora socialista.

“A diferència del que està fent el govern del Partit Popular a Onda, la Generalitat Valenciana de Ximo Puig i el Govern de Pedro Sánchez, tots dos socialistes, estan demostrant un suport històric al col·lectiu d’autònoms i autònomes”, defensa Cerdá. La regidora socialista punta que “un exemple d’això és que quasi 100.000 autònoms i autònomes ja han rebut la prestació extraordinària per casament de l’activitat impulsada pel govern socialista de Pedro Sánchez i s’han resolt més de 97% sol·licituds”.

Cerdá recorda que el grup socialista ha presentat més de 30 mesures a l’equip de govern per a elaborar un Pla de Xoc Econòmic i Social amb mesures concretes però, de moment, “totes les nostres propostes han quedat en el calaix de l’oblit del despatx de Ballester i l’única cosa que veiem els veïns i veïnes d’Onda són grans titulars de premsa, buits de contingut, anuncis d’ajudes a autònoms que no arriben i pujades injustes d’impostos”.

Cerdá insta a la alcaldesa del PP de Onda a que pague las ayudas a autónomos y autónomas que anunció hace dos meses

La concejala socialista lamenta que la gestión de Ballester de la crisis del Covid-19 se limite “a anunciar medidas que no aplica y a subir los impuestos”

Onda. 28/4/2020.- El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, a que pague las ayudas a los autónomos y autónomas, “que había prometido hace dos meses, y que todavía no ha hecho efectivas”. La concejala del  Grupo Municipal Socialista (GMS), Silvia Cerdá, critica que la gestión del Ayuntamiento de Onda en la crisis del Covid-19 “se esté limitando a dar titulares de medidas que luego no lleva a cabo, promesas que no cumple y, encima, sube el impuesto de construcciones hasta un 200%”.

Cerdá lamenta que Ballester “esté dando la espalda a los sectores productivos de la población, no ayudando a los autónomos y subiendo impuestos como el ICIO, que son un claro freno al motor económico de Onda”. “Y también es lamentable que justo en este momento de excepcionalidad la alcaldesa del PP aproveche para hacer populismo y demagogia en lugar de gestionar con lealtad y responsabilidad”, señala la concejala socialista.

“A diferencia de lo que está haciendo el gobierno del Partido Popular en Onda, la Generalitat Valenciana de Ximo Puig y el Gobierno de Pedro Sánchez, ambos socialistas, están demostrando un apoyo histórico al colectivo de autónomos y autónomas”, añade Cerdá. La concejala socialista punta que “un ejemplo de ello es que casi 100.000 autónomos y autonómas ya han recibido la prestación extraordinaria por cesamiento de la actividad impulsada por el gobierno socialista de Pedro Sánchez y se han resuelto más de 97% solicitudes”.

Cerdá recuerda que el grupo socialista ha presentado más de 30 medidas al equipo de gobierno para elaborar un Plan de Choque Económico y Social con medidas concretas pero, de momento, “todas nuestras propuestas han quedado en el cajón del olvido del despacho de Ballester y lo único que vemos los vecinos y vecinas de Onda son grandes titulares de prensa, vacíos de contenido, anuncios de ayudas a autónomos que no llegan y subidas injustas de impuestos”.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.