El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’alcaldessa del PP a convocar les beques de postgraduats

Huguet lamenta que estiga augmentant l’atur i que per a Ballester l’ocupació “no siga una prioritat”

Onda. 5/3/2020.- El portaveu municipal del PSPV-PSOE a l’Ajuntament d’Onda, Ximo Huguet, insta a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester a convocar “de manera immediata” les beques per a postgraduats ja que “molts joves d’Onda estan reclamant esta convocatòria per a poder treballar durant un any”.

“El retard en la publicació de les bases i selecció de becats demostra, una vegada més, la incapacitat de Ballester per a gestionar eficientment l’Ajuntament d’Onda. Una mala gestió que paguem els veïns d’Onda i, en este cas, els joves”, argumenta Huguet.

El portaveu municipal socialista recorda que la convocatòria d’estes beques “era una de les mesures en la lluita per la desocupació posades en marxa en la passada legislatura i permetia als joves d’Onda accedir al mercat laboral”. A més, Huguet destaca que “quan iniciem les labors de govern, a Onda hi havia més de 3.000 persones en situació de desocupació i, des del principi de legislatura, les polítiques d’ocupació van ser una prioritat, i aconseguim rebaixar la taxa en més de la meitat”.

“Ara, per a Ballester, l’ocupació ha deixat de ser una prioritat, a pesar que durant estos mesos ha anat augmentant l’atur en la nostra localitat especialment entre la població jove”, lamenta Huguet.

El PSPV-PSOE de Onda insta a la alcaldesa del PP a convocar las becas de postgraduados

Huguet lamenta que esté aumentando el paro y que para Ballester el empleo “no sea una prioridad”

Onda. 5/3/2020.- El portavoz municipal del PSPV-PSOE en el Ayuntamiento de Onda, Ximo Huguet, insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester a convocar “de forma inmediata” las becas para postgraduados ya que “muchos jóvenes de Onda están reclamando esta convocatoria para poder trabajar durante el año”.

“El retraso en la publicación de las bases y selección de becados demuestra, una vez más, la incapacidad de Ballester para gestionar eficientemente el Ayuntamiento de Onda. Una mala gestión que pagamos los vecinos de Onda y, en este caso, los jóvenes”, argumenta Huguet.

El portavoz municipal socialista recuerda que la convocatoria de estas becas “era una de las medidas en la lucha por el desempleo puestas en marcha en la pasada legislatura y permitía a los jóvenes de Onda acceder al mercado laboral”. Además, Huguet destaca que “cuando iniciamos las labores de gobierno, en Onda había más de 3.000 personas en situación de desempleo y, desde el principio de legislatura, las políticas de empleo fueron una prioridad, y conseguimos rebajar la tasa de parado en más de la mitad”.

“Ahora, para Ballester, el empleo ha dejado de ser una prioridad, a pesar que durante estos meses ha ido aumentando el paro en nuestra localidad especialmente entre la población joven”, lamenta Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.