El PSPV-PSOE d’Onda demana que el plenari sigue telemàtic davant el risc pel COVID-19

El PSPV-PSOE va presentar per registre d’entrada una sol·licitud per demanar que el plenari es realitze de forma telemàtica seguint les recomanacions de la FVMP

Onda. 24/03/2020.- El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet va registrar el passat dia 23 de març una sol·licitud demanant que la celebració del plenari extraordinari que ha convocat  l’alcaldessa popular sigue desenvolupat de forma telemàtica. “A data d’avui ens han dit que s’està estudiant” ha assegurat Huguet.

“Sobre aquesta qüestió la mateixa “Federació Valenciana de Municipis i Províncies” (FVMP) va emetre una nota el passat dia 21 de març referint la possibilitat de que els òrgans representatius locals i de govern puguen fer els plenaris, juntes de govern i comissions informatives de forma telemàtica degut a l’estat d’alarma que vivim” ha recalcat Huguet.

Ximo Huguet ha manifestat també que “podent celebrar aquest plenari de forma telemàtica, amb la quantitat de mitjans digitals que existeixen és una irresponsabilitat posar en risc la salut dels treballadors del consistori, així com la dels propis regidors. I que açò contravé les recomanacions d’evitar les reunions socials que el govern està exigint a la ciutadania”.

El PSPV-PSOE de Onda pide que el pleno sea telemático ante el riesgo por el COVID-19

 

El PSPV-PSOE presentó por registro de entrada una solicitud para pedir que el pleno se realice de forma telemática siguiendo las recomendaciones de la FVMP

Onda. 24/03/2020.- El portavoz del PSPV-PSOE de Onda, Ximo Huguet registró el pasado día 23 de marzo una solicitud pidiendo que la celebración del pleno extraordinario que ha convocado la alcaldesa popular sea desarrollado de forma telemática. “A fecha de hoy nos han dicho que lo están estudiando”, ha asegurado Huguet.

“Sobre esta cuestión la misma “Federación Valenciana de Municipios y Provincias” (FVMP) emitió una nota el pasado día 21 de marzo refiriendo la posibilidad de que los órganos representativos locales y de gobierno puedan hacer los plenos, juntas de gobierno y comisiones informativas de forma telemática debido al estado de alarma que vivimos” ha recalcado Huguet.

Ximo Huguet ha manifestado también que “pudiendo celebrar este pleno de forma telemática, con la cantidad de medios digitales que existen es una irresponsabilidad poner en riesgo la salud de los trabajadores del consistorio, así como la de los propios concejales. Y que esto contraviene las recomendaciones de evitar las reuniones sociales que el gobierno está exigiendo a la ciudadanía”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.