El PSPV-PSOE d’Onda lamenta que l’alcaldessa del PP Carmina Ballester “ignora” la petició dels veïns per regular el trànsit de l’Avinguda Constitució

El PSPV-PSOE va presentar per registre d’entrada una sol·licitud per millorar la seguretat viària de l’Avinguda Constitució el 15 de gener fruit de les converses amb els veïns de la zona, al qual l’alcaldessa no ha contestat

Onda. 19/2/2020.- El regidor del PSPV-PSOE d’Onda, Juanjo Rubio ha denunciat que “transcorregut més d’un mes des que van presentar per registre d’entrada una sol·licitud per millorar la seguretat viària de l’Avinguda Constitució, l’alcaldessa no ha emés cap contestació al respecte i ignora als veïns i veïnes”.

Rubio ha lamentat la “falta de sensibilitat” de l’alcaldessa del PP front esta problemàtica que van traslladar “fruit de les converses mantingudes amb diferents veïns d’esta avinguda d’Onda, a la qual hi ha molt de trànsit cada dia, també de vehicles pesats, el qual ha ocasionat ja alguns accidents i situacions de perill per circular a major velocitat de la permesa i de la recomanada”.

El regidor ha recordat que “la proposta dels veïns era instal·lar semàfors limitadors de la velocitat, que es ficaren en roig quan algun vehicle superara la velocitat màxima permesa i no amb ressalts, ja que produeixen molts sorolls quan passen els camions”. Tot i això, ha afegit “entenem que la gestió d’esta problemàtica és responsabilitat de l’equip de govern, i serà este qui haurà d’estudiar i valorar quines són les mesures més apropiades. Ara bé, el que no pot fer és no fer res, que és el que de moment ha fet, ja que ni ens han contestat”.

Finalment, el regidor socialista també ha remarcat que són molts els ciutadans que a partir d’esta demanda han alertat d’altres punts problemàtics de la ciutat, sobre els quals ha dit que “també s’haurien de revisar, i convidem a l’alcaldessa a què ho afronte, ja que volem una Onda habitable i segura”.

El PSPV-PSOE de Onda critica que la alcaldesa del PP Carmina Ballester “ignora” la petición de los vecinos para regular el tráfico de la Avenida Constitución

El grupo municipal socialista presentó por registro de entrada una solicitud para mejorar la seguridad vial de la avenida Constitución el 15 de enero fruto de las conversaciones con los vecinos de la zona, y la alcaldesa no ha contestado

Onda. 19/2/2020.- El concejal del PSPV-PSOE de Onda, Juanjo Rubio ha denunciado que “transcurrido más de un mes desde que presentaron por registro de entrada una solicitud para mejorar la seguridad viaria de la Avenida Constitución, la alcaldesa no ha emitido ninguna contestación al respeto ignorando la petición de los vecinos y vecinas”.

Rubio ha lamentado la “falta de sensibilidad” de la alcaldesa del PP frente esta problemática que trasladaron “fruto de las conversaciones mantenidas con diferentes vecinos de esta avenida de Onda, que soporta mucho de tráfico cada día, también de vehículos pesados, y se han ocasionado ya algunos accidentes y situaciones de peligro por circular a mayor velocidad de la permitida y de la recomendada”.

El edil socialista ha recordado que “la propuesta de los vecinos era instalar semáforos limitadores de la velocidad, que se ponen en rojo cuando algún vehículo superara la velocidad máxima permitida y no elevadores que producen muchos ruido cuando pasan los camiones”. Aun así, ha añadido, “entendemos que la gestión de esta problemática es responsabilidad del equipo de gobierno, y será este quien tendrá que estudiar y valorar cuáles son las medidas más apropiadas. Ahora bien, lo que no puede hacer es no hacer nada, que es lo que de momento ha hecho, puesto que ni nos han contestado”.

Finalmente, el concejal socialista también ha remarcado que son muchos los ciudadanos que, a partir de esta demanda, han alertado de otros puntos problemáticos de la ciudad, sobre los que “también se tendrían que revisar, e invitamos a la alcaldesa a que lo afronte, puesto que queremos una Onda habitable y segura”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.