El PSPV-PSOE d’Onda exigeix a l’equip de govern del PP que execute la segona fase de la ronda Nord

El grup municipal socialista recorda que el projecte està inclòs en l’estratègia Edusi

Onda. 20/2/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda exigeix a l’equip de govern del Partit Popular que finalitze el projecte de la ronda Nord que el grup municipal socialista va incloure en l’estratègia Edusi. Tal com explica la regidora socialista Marta Piquer, el desenvolupament urbanístic d’esta zona forma part de l’estratègia de mobilitat que va impulsar el PSPV-PSOE d’Onda per a un desenvolupament del municipi sostenible assentat en directrius clau com la smart city, els carrils bicis i l’eficiència energètica, i per al que van obtindre cinc milions d’euros del pla europeu Edusi.

No obstant això, “el projecte s’ha deixat a mig fer”. “S’ha executat en l’avinguda Montanejos però resta l’execució en la zona industrial”, explica Piquer. “Quan el partit socialista va dissenyar esta estratègia tènia clar el pla de mobilitat per al nostre municipi i per això incloem el desenvolupament de la ronda Nord. L’avinguda Montanejos és la primera fase i instem a l’equip de govern a fer la segona fase que discorre per la zona industrial fins a la Bassa de la Vila, assenyala la regidora.

La socialista recorda que l’obra de Montanejos està formada pel doble viari, el carril bici i una zona verda i que encara no s’ha executat de manera íntegra. “Nosaltres deixàrem l’obra adjudicada, amb la constructora preparada i el pla de seguretat assignat perquè l’equip de govern de Carmina Ballester poguera fer l’obra sense problemes. Ara s’han de posar ells a treballar per a desenvolupar-ho fins al final i fer la segona fase i, sobretot i fonamental, que continuen el carril bici”, conclou la regidora del grup municipal socialista d’Onda.

El PSPV-PSOE de Onda exige al equipo de gobierno del PP que ejecute la segunda fase de la ronda Norte

El grupo municipal socialista recuerda que el proyecto está incluido en la estrategia Edusi

Onda. 20/2/2020.- El PSPV-PSOE de Onda exige al equipo de gobierno del Partido Popular que finalice el proyecto de la ronda Norte que el grupo municipal socialista incluyó en la estrategia Edusi. Tal como explica la concejala socialista Marta Piquer, el desarrollo urbanístico de esta zona forma parte de la estrategia de movilidad que impulsó el PSPV-PSOE de Onda para un desarrollo del municipio sostenible asentado en directrices clave como la smart city, los carriles bicis y la eficiencia energética, y para lo que obtuvieron cinco millones de euros del plan europeo Edusi.

No obstante, “el proyecto se ha dejado a medias”. “Se ha ejecutado en la avenida Montanejos pero resta la ejecución en la zona industrial”, explica Piquer. “Cuando el partido socialista diseñó esta estrategia tenia claro el plan de movilidad para nuestro municipio y por eso incluimos el desarrollo de la ronda Norte. La avenida Montanejos es la primera fase e instamos al equipo de gobierno a hacer la segunda fase que discurre por la zona industrial hasta la Bassa de la Vila”, señala la edila.

La concejala socialista recuerda que la obra de Montanejos está formada por el doble vial, el carril bici y una zona verde y que todavía no se ha ejecutado de manera íntegra. “Nosotros dejamos la obra adjudicada, con la constructora preparada y el plan de seguridad asignado para que el equipo de gobierno de Carmina Ballester pudiera hace la obra sin problemas. Ahora se tienen que poner ellos a trabajar para desarrollarlo hasta el final y hacer la segunda fase y, sobre todo y fundamental, que continúen el carril bici”, concluye la edila del grupo municipal socialista de Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.