El PSPV-PSOE d’Onda critica que l’alcaldessa del PP no facilite la mateixa informació en la web que quan era en paper

La regidora socialista Tere Arroyo lamenta que hagen de demanar per escrit la documentació que abans era pública

Onda. 25/2/2020.- El grup municipal socialista en l’Ajuntament d’Onda exigeix a l’alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester que, encara que ara el tauló d’anuncis siga en digital, es done la mateixa informació que fins ara s’anava donant en paper.

La regidora socialista Tere Arroyo explica que, actualment, “ja no es pot consultar res” al tauler d’anuncis que hi havia a la planta baixa de Ca la Vila, “ara tot s’ha de consultar per la pàgina web de l’ajuntament, ja que les administracions ens estem adaptant a totes les plataformes informàtiques per necessitat de les noves normatives”.

No obstant això, “l’alcaldessa del PP Carmina Ballester ha aprofitat estos canvis per a deixar d’informar a la ciutadania d’algunes de les tramitacions o gestions que són habituals i haurien de ser transparents en el dia a dia del nostre Ajuntament”, explica Arroyo qui lamenta que “sols s’està publicant d’allò obligatòriament per llei i no altres qüestions o gestions que s’anaven publicant fins ara, encara que no fóra obligatòria per llei la seua publicació”.

Arroyo critica que “hem de demanar per escrit l’accés a certa documentació que fins ara trobàvem sense cap dificultat”. “Des del grup municipal socialista pensem que el fet de canviar el mitjà de comunicació no deu suposar rebaixar la informació que fins ara s’anava donant des de l’ajuntament, i per això demanem a l’alcaldessa que torne a donar la mateixa informació que fins ara s’anava donant en paper, i a què ara és per mitjà del tauló d’anuncis de la web de l’ajuntament”. “La cosa certa és que des que ha començat la legislatura actual amb el PP a Onda la transparència no és tant transparent”, conclou la regidora del PSPV-PSOE.

El PSPV-PSOE de Onda critica que la alcaldesa del PP no facilite la misma información en la web que cuando era en papel

La concejala socialista Tere Arroyo lamenta que tengan que pedir por escrito la documentación que antes era pública

Onda. 25/2/2020.-El grupo municipal socialista en el Ayuntamiento de Onda exige a la alcaldesa del Partido Popular Carmina Ballester que, aunque ahora el tablón de anuncios sea digital, se dé la misma información que hasta ahora se venía dando en papel.

La concejala socialista Tere Arroyo explica que, actualmente, “ya no se puede consultar nada” en el tablón de anuncios que había en la planta baja de Ca la Vila, “ahora todo se tiene que consultar por la página web del ayuntamiento, puesto que las administraciones nos estamos adaptando a todas las plataformas informáticas por necesidad de las nuevas normativas”.

No obstante, “la alcaldesa del PP Carmina Ballester ha aprovechado estos cambios para dejar de informar a la ciudadanía de algunas de las tramitaciones o gestiones que son habituales y tendrían que ser transparentes en el día a día de nuestro ayuntamiento”, explica Arroyo quién lamenta que “solo se está publicando lo obligatoriamente por ley y no otras cuestiones o gestiones que se venían publicando hasta ahora, aunque no fuera obligatoria por ley su publicación”.

Arroyo critica que “hemos de pedir por escrito el acceso a cierta documentación que hasta ahora encontrábamos sin ninguna dificultad”. “Desde el grupo municipal socialista pensamos que el hecho de cambiar el medio de comunicación no debe suponer rebajar la información que hasta ahora se vendía dando desde el ayuntamiento, y por eso pedimos a la alcaldesa que vuelva a dar la misma información que hasta ahora se vendía dando en papel, y a que ahora es por medio del tablón de anuncios de la web del ayuntamiento”. “Lo cierto es que desde que ha empezado la legislatura actual con el PP en Onda la transparencia no es tanto transparente”, concluye la edila del PSPV-PSOE.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.