L’alcaldessa d’Onda nega al grup socialista l’accés a la informació sobre la contractació d’infermeres i la licitació del nou IES

El grup municipal socialista acusa Ballester de “no saber ser un govern transparent”

Onda. 16/1/2020.- La regidora Silvia Cerda acusa l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, de negar-se a facilitar la informació sol·licitada “fa mesos” amb relació a la contractació de les infermeres escolars i la licitació del nou IES.

La regidora explica que al mes d’octubre de 2019 es va demanar accés a l’expedient d’assistència en matèria de salut, el que ha de veure amb la contractació de les infermeres escolars però, “al mes de gener de 2020, tres mesos després, encara no ens han donat accés per a veure’l”. Des del grup socialista es pregunte si l’alcaldessa i el seu equip de govern “oculten alguna cosa”, i si no és així, “no entenem per què tres mesos després d’haver-ho demanat encara no ens han donat accés a l’expedient”.

Però esta no és l’única informació que no es facilita. Al plenari del mes d’agost la regidora d’Educació, Estela Badenes, va afirmar que ja s’havia licitat el projecte del nou l’IES (actual Secció) “però eixa licitació no apareix a la plataforma de contractació del Ministeri d’Hisenda, per el que al plenari de desembre li vam demanar a l’alcaldessa que ens el facilitaren o ens digueren on el podem trobar, i un mes després tampoc tenim resposta”.

“També li vam demanar que ens facilitara la llicència d’obres a Iberdrola de les obres superposades amb el Pla 135-2 de la Diputació en octubre, però estem en 2020 i tampoc ens l’han ensenyada”, afirma la regidora socialista Silvia Cerdà.

És per això que els socialistes d’Onda acusen l’alcaldessa del PP Carmina Ballester de “no saber què és ser un govern transparent i contestar a les preguntes de l’oposició”. “Estem davant un equip de govern i una alcaldessa que no responen a les preguntes del Grup Municipal Socialista ni tampoc donen accés als expedients als quals com a regidors tenim dret. Eixa és l’actitud de l’alcaldessa, amagar informació a l’oposició i per tant a la ciutadania d’Onda”, conclouen.

La alcaldesa de Onda niega al grupo socialista el acceso a la información sobre la contratación de enfermeras escolares y la licitación del nuevo IES

El grupo municipal socialista acusa Ballester de “no saber ser un gobierno transparente”

Onda. 16/1/2020.- La concejal Silvia Cerdà acusa la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, de negarse a facilitar la información solicitada “hace meses” con relación a la contratación de las enfermeras escolares y la licitación del nuevo IES.

La concejal explica que en el mes de octubre de 2019 se pidió acceso al expediente de asistencia en materia de salud, el que tiene que ver con la contratación de las enfermeras escolares pero, “en el mes de enero de 2020, tres meses después, todavía no nos han permitido verlo”. Desde el grupo socialista se preguntan si la alcaldesa y su equipo de gobierno “ocultan algo”, y si no es así, “no entendemos por qué tres meses después de haberlo pedido todavía no nos han dado acceso al expediente”.

Pero esta no es la única información que no facilitan. En el del mes de agosto la concejala de Educación, Estela Badenes, afirmó que ya se había licitado el proyecto del nuevo IES (actual Sección) “pero esa licitación no aparece a la plataforma de contratación del Ministerio de Hacienda, por lo que en el pleno de diciembre le pedimos a la alcaldesa que nos lo facilitaran o nos dijeran dónde lo podemos encontrar, y un mes después tampoco tenemos respuesta”.

“También le pedimos que nos facilitara la licencia de obras de Iberdrola de las obras superpuestas con el Pla 135-2 de la Diputación en octubre, pero estamos en 2020 y tampoco nos la han enseñado”, dicen desde el GMS.

Es por eso que los socialistas de Onda acusan la alcaldesa del PP Carmina Ballester de “no saber qué es ser un gobierno transparente y contestar a las preguntas de la oposición”. “Estamos ante un equipo de gobierno y una alcaldesa que no responden a las preguntas del grupo socialista ni tampoco dan acceso a los expedientes a los que como concejales tenemos derecho. Esa es la actitud de la alcaldesa, esconder información a la oposición y por tanto a la ciudadanía de Onda”, concluyen.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.