El PSPV-PSOE d’Onda demana la instal·lació de semàfors limitadors de la velocitat a l’Avinguda Constitució per a millorar la seguretat vial

> Juanjo Rubio, regidor socialista a la localitat, explica que després de reunir-se amb alguns veïns de la zona han traslladat per registre d’entrada la iniciativa per millorar la seguretat vial de la zona.

Onda. 15/01/2020.- El PSPV-PSOE d’Onda ha presentat per registre d’entrada una sol·licitud per millorar la seguretat vial de l’Avinguda Constitució. La proposta és fruit de les converses mantingudes amb diferents veïns d’aquest punt d’Onda, que reclamen mesures de seguretat davant de la problemàtica que suposa que els vehicles circulen a major velocitat de la permesa dins del nucli urbà.

“En aquesta avinguda hi ha molt de trànsit, també de vehicles pesats, que en ocasions circulen a major velocitat de la permesa i de la recomanada”, ha explicat Rubio qui afegeix que “per a protegir als veïns davant aquesta situació, sol·licitem que s’instal·len semàfors limitadors de la velocitat amb la finalitat de millorar la seguretat viària degut l’alta perillositat que té circular a més velocitat de la permesa pel nucli urbà”.

Compartint també les demandes i suggeriments dels veïns, el regidor del PSPV-PSOE d’Onda ha argumentat també que “la solució sigue la instal·lació de controls de velocitat en cada sentit de la avinguda, amb una sèrie de dispositius semafòrics que vigilen que els vehicles no superen la limitació de velocitat; i NO amb ressalts, ja que aquests produeixen molts sorolls quan passen els camions”.

El PSPV-PSOE de Onda pide la instalación de semáforos limitadores de velocidad en la Avenida Constitución para mejorar la seguridad vial

> Juanjo Rubio, concejal socialista en la localidad, explica que después de reunirse con algunos vecinos de la zona han trasladado por registro de entrada la iniciativa para mejorar la seguridad vial de la zona.

Onda. 15/01/2020.- El PSPV-PSOE de Onda ha presentado por registro de entrada una solicitud para mejorar la seguridad vial de la Avenida Constitución. La propuesta es fruto de las conversaciones mantenidas con diferentes vecinos de este punto de Onda, que reclaman medidas de seguridad vial ante la problemática que supone que los vehículos circulen a mayor velocidad de la permitida dentro del núcleo urbano.

“En esta avenida hay mucho tránsito, también de vehículos pesados, que en ocasiones circulan a mayor a velocidad de la permitida y de la recomendada”, ha explicado Rubio que añade que “para proteger a los vecinos ante esta situación, solicitamos que se instalen semáforos limitadores de velocidad con la finalidad de mejorar la seguridad viaria debido a la alta peligrosidad que tiene circular a más velocidad de la permitida por el núcleo urbano”.

Compartiendo también las demandas y sugerencias de los vecinos, el concejal del PSPV-PSOE de Onda ha argumentado también que “la solución sea la instalación de controles de velocidad en cada sentido de la avenida, con una serie de dispositivos semafóricos que vigilen que los vehículos no superen la limitación de velocidad; y NO con resaltos, ja que estos producen muchos ruidos cuando pasan los camiones”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.