El PSPV-PSOE d’Onda acusa l’alcaldessa d’anar a Fitur “sense projectes propis”

El PSPV-PSOE d’Onda acusa l’alcaldessa d’anar a Fitur “sense projectes propis”

El portaveu socialista municipal, Ximo Huguet, recorda que el projecte d’accessibilitat del castell “va ser impulsat pels socialistes”

Onda. 23/1/2020.- El Grup Municipal Socialista d’Onda acusa l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, d’anar a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) “sense projectes propis”. En este sentit, el portaveu socialista, Ximo Huguet, argumenta que Ballester “ha presentat hui en Fitur, un projecte impulsat pels socialistes amb el finançament dels fons Feder de la Generalitat i que Ballester hui es fa la foto en Fitur com si fóra un mèrit seu”. “La veritat és que és alguna cosa al que ja ens té acostumats, com ho ha fet amb La Volta a Espanya, l’embarcador del Sitjar, el reconeixement a Onda com a Ciutat de la Ciència i Innovació o la Millora del Molí de la Reixa. Ballester continua vivint de rendes i de la foto”, ha afegit Huguet.

El projecte del Castell va ser adjudicat al març de 2019 per, aproximadament, 160.000 euros i tenia com a objectiu millorar substancialment els accessos per a crear un itinerari accessible i que permeta el passe a la alcazaba des de la porta, passant pel museu. Per als socialistes, l’accessibilitat universal sempre ha estat en la nostra manera de gestionar . Tant és així que en la nostra legislatura es va fer una gran inversió amb l’objectiu de crear una ciutat 100% accessible, en clar contrast amb la legislatura de Ballester que elimina les partides d’accessibilitat del pressupost, conclou el portaveu municipal socialista.

El PSPV-PSOE de Onda acusa a la alcaldesa de ir a Fitur “sin proyectos propios”

El portavoz socialista municipal, Ximo Huguet, recuerda que el proyecto de accesibilidad del castillo “fue impulsado por los socialistas”

Onda. 23/1/2020.- El Grupo Municipal Socialista de Onda acusa a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, de ir a la Feria Internacional de Turismo (Fitur) “sin proyectos propios”. En este sentido, el portavoz socialista, Ximo Huguet, argumenta que Ballester “ha presentado hoy en Fitur, un proyecto impulsado por los socialistas con la financiación de los fondos Feder de la Generalitat y que Ballester hoy se hace la foto en Fitur como si fuera un mérito suyo”. “Lo cierto es que es algo a lo que ya nos tiene acostumbrados, como lo ha hecho con La Vuelta a España, el embarcadero del Sitjar, el reconocimiento a Onda como Ciudad de la Ciencia e Innovación o la Mejora del Molí de la Reixa. Ballester sigue viviendo de rentas y de la foto”, ha añadido Huguet.

El proyecto del Castillo fue adjudicado en marzo de 2019 por, aproximadamente, 160.000 euros y tenía como objetivo mejorar sustancialmente los accesos para crear un itinerario accesible y que permita el paso a la alcazaba desde la puerta, pasando por el museo. “Para los socialistas, la accesibilidad universal siempre ha estado en nuestra manera de gestionar . Tanto es así que en nuestra legislatura se hizo una gran inversión con el objetivo de crear una ciudad 100% accesible, en claro contraste con la legislatura de Ballester que elimina las partidas de accesibilidad del presupuesto”, concluye el portavoz municipal socialista.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.