Els Socialistes d’Onda pregunten a Ballester per possibles irregularitats en contractació

> La regidora socialista, Silvia Cerdà, insta a l’alcaldessa a “no amagar-se” si s’ha realitzat conforme a llei

Onda. 10/12/2019.- El Grup Municipal Socialista d’Onda insta a l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, que explique l’adjudicació de dos contractes menors per valor de més de 23.000 euros a una mateixa empresa.

Segons explica la regidora del PSPV-PSOE, Silvia Cerdà, “el grup socialista ha detectat l’adjudicació, a dit i sense licitació prèvia, de dos contractes menors: un per a la instal·lació d’una carpa en el recinte multiusos per 17.787 euros; i un altre l’objecte del qual és “Lloguer d’una infraestructura coberta, sense ancorar, per a la instal·lació del Casal del Tord” per 5.445, tots dos contractes adjudicats a la mateixa empresa”.

Els socialistes es pregunten si Ballester “ha alterarat l’objecte del contracte per a esquivar la llei, i així ho hem traslladat per escrit a l’actual alcaldessa el mes de novembre però, hui dia, segueix sense contestar”. “Si s’ha realitzat tot conforme a llei, Ballester hauria de donar explicacions i no amagar-se”, afegeix Cerdà.

Per als socialistes, “de confirmar-se els fets, estaríem davant un fet greu, ja que s’hauria alterat l’objecte del contracte per a saltar-se la llei i eludir el procediment de contractació obert sotmés als principis de la publicitat, concurrència, no discriminació i igualtat de tracte que han de regir la contractació del sector públic”, conclou la regidora socialista.

Los Socialistas de Onda preguntan a Ballester por posibles irregularidades en contratación

> La concejala socialista, Silvia Cerdà, insta a la alcaldesa a “no esconderse” si se ha realizado conforme a ley

Onda. 10/12/2019.- El Grupo Municipal Socialista de Onda insta a la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester, que explique la adjudicación de dos contratos menores por valor de más de 23.000 euros a una misma empresa.

Según explica la concejala del PSPV-PSOE, Silvia Cerdà, “el grupo socialista ha detectado la adjudicación, a dedo y sin licitación previa, de dos contratos menores: uno para la instalación de una carpa en el recinto multiusos multiusos por 17.787 euros; y otro cuyo objeto es “Alquiler de una infraestructura cubierta, sin anclar, para la instalación del Casal del Tord” por 5.445, ambos contratos adjudicados a la misma empresa”.

Los socialistas se preguntan si Ballester “ha alterarado el objeto del contrato para esquivar la ley, y así lo hemos trasladamos por escrito a la actual alcaldesa en el mes de noviembre pero, a día de hoy, sigue sin contestar”. “Si se ha realizado todo conforme a ley, Ballester debería dar explicaciones y no esconderse”, añade Cerda.

Para los socialistas, “de confirmarse los hechos, estaríamos ante un hecho grave, ya que se habría alterado el objeto del contrato para saltarse la ley y eludir el procedimiento de contratación abierto sometido a los principios de la publicidad, concurrencia, no discriminación e igualdad de trato que han de regir la contratación del sector público”, concluye la edila socialista.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.