Els socialistes demanen que s’incloguen les seues propostes en els comptes del 2020

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, destaca que són projectes “prioritaris que van ser paralitzats per l’alcaldessa”

Onda. 25/11/2019.- El PSPV d’Onda demana que els pressupostos de 2020 incloguen les reformes dels col·legis Baltasar Rull, Pío XII i Mestre Caballero “paralitzades l’any 2019 per l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester”, així com la creació del nou IES Serra Espadà a través del Pla Edificant. Per al portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, “aquestes són inversions prioriatarias que teníem l’anterior equip de govern socialista i Ballester ha paralitzat”.

Els socialistes han presentat hui per registre una bateria de propostes perquè Ballester els incloga en els pròxims comptes. “Des de la responsabilitat, els socialistes d’Onda exigim a l’equip de govern popular que vetle per solucionar els vertaders problemes dels ondenses, i tinga en compte les propostes factibles i objectives que presentem, oblidant-se dels colors polítics”, ha apuntat Huguet.

El portaveu socialista ha anunciat una sèrie d’iniciatives dirigides, principalment, “a millorar la qualitat de vida dels veïns”, entre les quals destaquen la reurbanització del Carrer Sant Pere i el Carrer Riu Millars.

D’altra banda, els socialistes d’Onda proposen que els pressupostos municipals incloguen una partida pressupostària per a la millora dels barris dotada en 500.000 euros, la instal·lació d’aparells de gimnàstica per a majors en Artesa, la creació d’una pista de ‘punk truck’, cobrir la pista exterior del pavelló municipal o crear una partida pressupostària de 200.000 euros per a accessibilitat. En la millora dels polígons industrials proposen el reasfaltat i condicionament de l’Avinguda Real d’Extremadura.

Huguet ha explicat que les propostes del PSPV-PSOE d’Onda per als Pressupostos Municipals de 2020 es basaran “en les necessitats reals i demandes pels ondenses a través de les reunions amb col·lectius, veïns i associacions”.

Los socialistas piden que se incluyan sus propuestas en las cuentas del 2020

 

> El portavoz del grupo  municipal socialista, Ximo Huguet, destaca que son proyectos “prioritarios que fueron paralizados por la alcaldesa”

Onda. 25/11/2019.-  El PSPV de Onda pide que los presupuestos de 2020 incluyan las reformas de los colegios Baltasar Rull, Pio XII y Mestre Caballero “paralizadas en el año 2019 por la alcaldesa del Partido Popular, Carmina Ballester”, así como la creación del nuevo IES Serra Espadà a través del Pla Edificant. Para el portavoz del grupo municipal socialista, Ximo Huguet, “estas son inversiones prioriatarias que teníamos el anterior equipo de gobierno socialista y Ballester ha paralizado”.

Los socialistas han presentado hoy por registro una batería de propuestas para que Ballester los incluya en las próximas cuentas. “Desde la responsabilidad, los socialistas de Onda exigimos al equipo de gobierno popular que vele por solucionar los verdaderos problemas de los ondenses, y tenga en cuenta las propuestas factibles y objetivas que presentamos, olvidándose de los colores políticos”, ha apuntado Huguet.

El portavoz socialista ha anunciado una serie de iniciativas dirigidas, principalmente, “a mejorar la calidad de vida de los vecinos”, entre las que destacan la reurbanización de la Calle San Pedro y la Calle Río Mijares.

Por otra parte, los socialistas de Onda proponen que los presupuestos municipales incluyan una partida presupuestaria para la mejora de los barrios dotada en 500.000 euros, la instalación de aparatos de gimnasia para mayores en Artesa, la creación de una pista de ‘punk truck’, cubrir la pista exterior del pabellón municipal o crear una partida presupuestaria de 200.000 euros para accesibilidad. En la mejora de los polígonos industriales proponen el reasfaltado y acondicionamiento de la Avenida Real de Extremadura.

Huguet ha explicado que las propuestas del PSPV-PSOE de Onda para los Presupuestos Municipales de 2020 se basarán “en las necesidades reales y demandas por los ondenses a través de las reuniones con colectivos, vecinos y asociaciones”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.