Ballester perd una subvenció per a restaurar el forn morú de la Palmera per incomplir terminis

Ballester perd una subvenció per a restaurar el forn morú de la Palmera per incomplir terminis

> El Grup Municipal Socialista lamenta la deixadesa del Govern de Carmina Ballester, “que està més obsessionada a enfrontar-se a municipis veïns que a aconseguir ajudes per a la ciutat”

Onda. 07/09/2019. Només han passat tres mesos des que el PP accedira a l’Ajuntament d’Onda i ja han perdut la seua primera subvenció. El Grup Municipal Socialista ha denunciat que l’actual equip de Govern ha perdut l’ajuda per al projecte de restauració interior i exterior i posada en valor del forn morú de la Palmera “per incompliment de terminis”, segons recull la resolució de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat la seua “profunda decepció” per la “pèssima gestió d’una alcaldessa més obsessionada amb provocar enfrontaments amb els municipis veïns i amb altres administracions que a aconseguir ajudes per al patrimoni local”.

Huguet ha assegurat que “aquest és el vertader balanç dels 100 primers dies de govern de Carmina Ballester al capdavant de l’Ajuntament d’Onda: molta propaganda però poques anous”. El portaveu del Grup Municipal Socialista ha recordat que el PP “viu de les rendes de la gestió de l’anterior govern socialista perquè tot el que toquen es torça, com les obres del Pla Edificant que han ajornat un any quan ja haurien d’estar executades”.

La pèrdua de la subvenció per part de l’Executiu de Carmina Ballester per a la posada en valor del forn morú de la Palmera suposa “una demostració més de la desídia del PP a l’hora de buscar la col·laboració d’altres institucions per a impulsar polítiques que milloren la ciutat d’Onda”. Segons ha explicat Ximo Huguet, “els socialistes vam demostrar una major capacitat d’atracció de fons d’altres administracions per a impulsar projectes que milloren la qualitat de vida col·lectiva”.

En aquest sentit, el portaveu del PSPV a Onda ha tornat a evidenciar la diferència entre la gestió socialista durant el mandat 2015-2019, que va aconseguir captar més de 10 milions d’euros en ajudes d’altres institucions enfront dels 3,5 de l’anterior govern del PP. “Pràcticament tripliquem l’obtenció de subvencions externes per a obres, projectes i programes en el nostre municipi”, ha puntualitzat.

No obstant això, ha conclòs el portaveu socialista, Ximo Huguet, “a la primera oportunitat ens trobem amb un govern apàtic, sense idees i obstinat a lluitar contra molins de vent que ja ha perdut la seua primera subvenció. Molt ens temem que no serà l’última”.

 

Ballester pierde una subvención para restaurar el horno moruno de la Palmera por incumplir plazos

> El Grupo Municipal Socialista lamenta la dejadez del Gobierno de Carmina Ballester, “que está más obsesionada en enfrentarse a municipios vecinos que en conseguir ayudas para la ciudad”

Onda. 07/09/2019. Solo han pasado tres meses desde que el PP accediera al Ayuntamiento de Onda y ya han perdido su primera subvención. El Grupo Municipal Socialista ha denunciado que el actual equipo de Gobierno ha perdido la ayuda para el proyecto de restauración interior y exterior y puesta en valor del horno moruno de la Palmera “por incumplimiento de plazos”, según recoge la resolución de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte.

El portavoz socialista en el Ayuntamiento de Onda, Ximo Huguet, ha manifestado su “profunda decepción” por la “pésima gestión de una alcaldesa más obsesionada con provocar enfrentamientos con los municipios vecinos y con otras administraciones que en conseguir ayudas para el patrimonio local”.

Huguet ha asegurado que “este es el verdadero balance de los 100 primeros días de gobierno de Carmina Ballester al frente del Ayuntamiento de Onda: mucha propaganda pero pocas nueces”. El portavoz del Grupo Municipal Socialista ha recordado que el PP “vive de las rentas de la gestión del anterior gobierno socialista porque todo lo que tocan se tuerce, como las obras del Pla Edificant que han aplazado un año cuando ya deberían estar ejecutadas”.

La pérdida de la subvención por parte del Ejecutivo de Carmina Ballester para la puesta en valor del horno moruno de la Palmera supone “una demostración más de la desidia del PP a la hora de buscar la colaboración de otras instituciones para impulsar políticas que mejoren la ciudad de Onda”. Según ha explicado Ximo Huguet, “los socialistas demostramos una mayor capacidad de atracción de fondos de otras administraciones para impulsar proyectos que mejoren la calidad de vida colectiva”.

En este sentido, el portavoz del PSPV en Onda ha vuelto a evidenciar la diferencia entre la gestión socialista durante el mandato 2015-2019, que consiguió captar más de 10 millones de euros en ayudas de otras instituciones frente a los 3,5 del anterior gobierno del PP. “Prácticamente triplicamos la obtención de subvenciones externas para obras, proyectos y programas en nuestro municipio”, ha puntualizado.

Sin embargo, ha concluido el portavoz socialista, Ximo Huguet, “a la primera de cambio nos encontramos con un gobierno apático, sin ideas y empeñado en luchar contra molinos de viento que ya ha perdido su primera subvención. Mucho nos tememos que no será la última”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.