Onda inicia la volta al col·le sense la promesa infermera escolar i amb les obres del Pla Edificant ajornades fins a 2020

> El portaveu socialista, Ximo Huguet, insta a Carmina Ballester a “aparcar la política de la foto i posar-se a treballar per Onda”

Onda. 09/09/2019. Sense infermera escolar i amb les obres del Pla Edificant ajornades un any. Així comença el curs escolar 2019/2020 a Onda. El portaveu del Grup Municipal Socialista, Ximo Huguet, lamenta que la comunitat educativa d’Onda “pague les conseqüències de les decisions d’un equip de Govern més obsessionat a fer oposició a l’oposició que a treballar per a millorar la qualitat de vida de la gent d’Onda”.

“L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, no solament ha ajornat les inversions del pla Edificant, que estaven preparades per a escometre’s durant aquest estiu en els col·legis, sinó que a més tampoc ha complit la seua promesa amb la comunitat educativa d’Onda de posar a marxar la infermera escolar en l’inici del curs”, critica Huguet.

Els socialistes lamenten que Ballester s’haja dedicat tot l’estiu a la política de la foto, a enfrontar-se amb la resta de poblacions veïnes i fer oposició en lloc de posar-se a treballar a millorar la vida dels veïns i a complir les seues promeses.

El portaveu Ximo Huguet assegura que “la incapacitat d’aquest equip de govern ja comença a ser més que palpable sent els *ondenses els més perjudicats de la seua paràlisi”.

El Grup Municipal Socialista d’Onda recorda que l’educació és un pilar fonamental de la nostra societat per això en l’anterior legislatura es van realitzar millores en tots els centres educatius d’Onda, es van invertir més de 400.000 euros en ajudes directes a les famílies d’estudiants i es va crear l’aula de dos anys en el CEIP Miralcamp.

En canvi, “amb el PP a l’Ajuntament d’Onda ens trobem amb que s’inicia el curs sense rastre de la infermera escolar i amb les millores previstes en els col·legis posposades un any”, lamenta el portaveu del PSPV a Onda, Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.